Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy,es miként tegyek?
Figyelt kérdés
A barátom komoly sportoló. 1 éve vagyunk együtt.Sokszor van az hogy szinte alig találkozunk a folyamatos válogatottak miatt és hasonlók. Büszke vagyok rá nagyon,de amikor elmegy napokra és nemtudom mi van vele mindenféle rémeket látok sokszor mert baromira hiányzik😖 Probálom magam lefoglalni,de mindig alvás előtt jön ki ez az egész mivel a napokban azért megprobálom magam feltalálni de még így is nehéz. Gondolkodtam hogy aki hasonló cipőben jár csajszika irhatna,hogy talán ezeket a nehezebb napokat könnyebb legyen áttvészelni.Tudna valaki segíteni? Tanácsokat is elfogadok! Előre is köszönöm.2021. febr. 10. 23:18
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne kreálj problémákat. Miféle réme két látsz? Megbízol benne? Ha a bizalom megvan akkor szerintem nem kellene aggódnod. Baja pedig bárkinek, bárhol eshet. Szerintem csak nagyon szereted, és azért aggódsz a kapcsolatotokért. Mikor a párom elment egy-két napokra rendszeresen (munka ügyben) és még fiatalabbak voltunk, én is aggódtam. Még olyanokon is, hogy ha nem vagyok vele, tudom hogy ráírnak mások. Ha nincs a macska cincognak az egerek, ugye.
Aztán mindig átgondoltam, hogy velem van és én kellek neki. Azon pedig kár aggódni, hogy mi van vele, baja eshet stb. Próbálj mindig reálisan látni.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindenki más és más! Igen teljesen egyértelmű,hogy nagyon hiányzik és nagyon szeretem!! De erre a napra esnek olyan alkalmak mint pl: éves évforduló valamint valentin nap. Nem könnyű hisz erre készültem mire kiderült,hogy nem jön össze! Így ismét más a dolog.
2021. febr. 11. 10:34
3/4 anonim válasza:
Teljesen megértelek, engem is sokszor zavartak ilyen kicsi dolgok. Ha valakivel beszélnél részletesebben nyugodtan írj.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ez nagyon aranyos tőled.🥺
2021. febr. 11. 11:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!