Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az istent tegyek?
Figyelt kérdés
Szakítottunk barátommal, ez eddig teljesen oké, de úgy gondolja, hogy nem voltam vele őszinte, amit már csak azért sem értek, mert én azt is elmondtam, hogy osztálytársamat kedvelem. Hallott pár pletykát és az a baj, hogy tőlem ugyan nem kérdez rá, hogy igaz-e, hanem eldöntötte, hogy én nem voltam őszinte. Osztálytársam nagyon nyomult, csokit vett nekem, kedves volt stb., aztán egyre többet beszéltünk és ő elviekben belém szeretett, én meg megkedveltem, de nem vagyok szerelmes. Volt barátom exe nagyon sokat kavart a kapcsolatunkban, tőle kért exem tanácsot, de osztálytársam is elég szépen bekavart, és most itt vagyok tele érzésekkel, szeretem még exem, a másik fiúval ő jóban van (pedig azt híresztelte, hogy exem bántott engem és megveri), ahogy az ő előző baránőjével is, én meg itt vagyok és nem tudom, hogy mit tegyek, mert ez engem felőrölt teljesen!2021. okt. 21. 16:36
1/5 October15 válasza:
Teháta volt pasid is hülye meg az új is? :D Szerintem ideje elgondolkoznod a csajokon... vagy legalább ezt a kettőt hagyd a rákba.
2/5 anonim válasza:
Elég zavaros a történet, de úgy gondolom, hogy ilyen helyzetben jobb mindegyiket hagyni. Bármelyikkel jössze össze, abból sértődés lesz.
3/5 anonim válasza:
Figyelj keress egy harmadikat, egy olyan csávót aki tiszta lappal indul, ezeket meg hagyjad, egyék meg amit főztek.
4/5 anonim válasza:
Ja es a barátod az exével tárgyal téged? Vajon csak tárgyal? És a pszichológusa? Ő se tiszta, h kiad téged neki. Te is tévedtél, de ő is
5/5 anonim válasza:
VEGYÉL EGY KUTYÁT, MEG EGY VIBRÁTORT! és dobj be egy whiskeyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!