Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el végleg vagy tegyek a dologért?
2napja egy erős feltekenysegi rohamom volt..
Ez mindent összedöntött, nyugtatón élek napi 3 rivo.
4szer kértem bocsánatot hangüzenetben, írás formájában.
Semmi válasz.
Lehet hogy idő kell neki is?
Abban bizakodok hogy egyszer rám ír...
Írjak neki én újra? Második kapcsolatom..
Stresszelek ez miatt nagyon már nem is érdekel semmi..
16fiú.
Letiltani és ilyesmi nem szeretnem..
Bizok benne irni fog..
O sem tiltott le engem..
Írjak rá valami szépet?😭
Ha mar vagy 1 - 2 nap vagy tobb telt el miota irtad, akkor felejtsd el. Nyilvan nem kivancsi mar rad.
Az ilyen lanyok altalalban azok akik azert vannak a kapcsolatban hogy onbizalmukat-boostoljak, felig-meddig erdeklodnek irtantad, de alig, felig-meddig irogatnam neked de nem is, felig-meddig bevalljak hogy szeretned teged de annyira meg sem, meg olyanokat mondanak hogy "szakadj mar le rolam", "adj levegot", "levakarhatatlan vagy".
Ilyen egy olyan lany aki fulig szerelmes beled nem fog ilyet irni. Sot, o fog ugy viselkedni.
Szoval mindig ez a koztes allapot.
Tehat mint irtam, ha mar az elsore nem valaszolt semmi komolyat vagy semmit, akkor felejtsd el. Vagy huzza az agyad vagy mar nem akar semmit toled.
Egy normalis lany megerti a feltekenykedest is, en oszinten ennek orulnek mert ez jelenti azt hogy a csaj valoban kedvel es felt. Ez teljesen egeszseges. De ismetlem: a megfelelo lannyal.
Mellesleg, rivotrilt ne szedjel ilyen fiatalon.
Ra fogsz szokni es igen vannak az eletben kemeny helyzetek, de nem lehet mindig nyugtatokhoz nyulni. Annyi lesz az eredmenye hogy raszoksz.
Ezeket tudomasul kell venni.
Tizedik alkalommal békültünk ki, mind a kilencszer átvert.
Most aztmondta tényleg szeret és megváltozott... de rengeteg igazságot látok a kommentedben..
Bizakodok hogy egyszer még rám ír és sok volt neki ez a féltekenysegi rohamom..
Köszi a válaszod!🥺
Meg egy parat reagalok arra amit irtal
"Tizedik alkalommal békültünk ki, mind a kilencszer átvert."
- Ha jol ertem, akkor meg kene forditani ezt a mondatot: "Mind a kilenszer atvert, en mindig kibekultem vele es elneztem neki"
"Most aztmondta tényleg szeret és megváltozott"
- En mar egy picit idosebb vagyok, es rengeteg, ismetlem rengeteg ilyen mondat hangzott el magannyi ember szajbol, az ismeretlentol kezdve szeretoig meg csaladtagig.
- Arra semmikepp se szamits, hogy meg fog valtozni egy ember valamiben. Most nem arra gondolok, hogy reggel banant fog enni narancs helyett, hanem megvaltozni szemelyben, hozzaalasban, magatartasban.
- Ezt aki allitja, hogy meg lehet valtozni teljesen, azt hazudik, talan meg magat sem ismerni teljesen, nagyon osztonszeruen viselkedik az eletben vagy nincs eleg ralatasa az eletre es meg nem kepes elgondolkozni annyira a dolgokon.
- Tobb pszichologusnal is jartam, mert ez nekem egy nagy problemam volt. Es feltettem ezt a kerdest - lehet-e tenyleg egy felnott embernek teljesen megvaltoznia?
- Mindegyik azt mondta, hogy egy reszben igen (de abban sem teljesen) es az is attol fugg hogy mi az, de masik reszben nem. Es ez a nemleges resz kepviseli azokat a dolgokat amik alkotjak a szemelyt internalisan (pl sajat elvek, amiket mar belenk neveltek, amikhez hozzaszoktunk gyerekkorunk ota es ezeket hordozzuk eletunk vegeig).
- Amiben hiszek, viszont, hogy meg lehet valtozni egy rovid idore, MINDENBEN. Ennek a hatulutoje, hogy minden ember (plane felnott) vissza fog esni abba a godorbe, ahova tartozik, ez alol nincs menekves. Erre is egy nagyon jo pelda a hazassagok tonkremenetele, evekig tarto parkapcsolatok langjanak elmulasa, hosszan tarto igeretek be nem tartasa.
Amit eddig leirtam, es akinek nincs kedve elolvasni, annak csak annyit tudok irni osszefoglalokent, hogy:
Senki sem fog a sajat elveivel (amik szerint felnott, es amiket az elet tanitott neki) szembe menni.
Ezt lehet tagadni, meg hogy mennyi pelda van ez ellen, de hidd el, rengeteg kapcsolatban meg ha egyutt is vannak mindig elobukkannak ezek a problemak. Mindegyikben. Az hogy az egyik fel meddig turi, meg a masik, az ido es elkotelezettseg kerdese.
Mint ismetlem, ezek miatt vannak a valasok meg a rossz parkapcsolatok (akar rovidtavu akar hosszutavu).
Ha nem hiszitek el, nezzetek itt gyakorin megannyi kerdest, ahol "x allitja hogy kapcsolat elejen tok jo volt, par honapja/eve egyutt vagyunk, talan meg van egy gyerek is, de teljesen megvaltozott (ez azt jelenti hogy eddig birta az alarcot magan tartani az illeto), mit tegyek?"
Vagy hogy "Parommal x ideje egyutt vagyunk, de ugy erzem mar nem vonzodik hozzam, kertem tole hogy tobbet foglalkozzon velem, allandoan a munkaba merul es haverjaival van, pedig meg se vagyunk szorulva anyagilag, es sosem latom es hianyzik nekem, mit tegyek? Mar beszeltunk errol, de nem hatott ra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!