Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha úgy érzem, a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem, a fiú egyre inkább távolodik tőlem?

Figyelt kérdés
Annyira közel volt hozzám, aztán elkezdtem bizalmatlankodni, és most úgy érzem, hogy egyre inkább távolodik, mit tehetnék ilyenkor?
2023. febr. 7. 10:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj olyanokra, hogy más lányoknak is biztos azt mondja. Okkal téged választott, nem más lányt. Ha bizalmatlan vagy nem fogja ő sem jól érezni magát. Hidd el, hogy téged szeret, és ne ess kétségekbe ha nem ad rá okot. Én is ilyen voltam, azóta az a srác egy másik lánnyal jár, szóval ezért írom azt a tanácsot, hogy próbáld meg többet keresni, hogy érezze megbékéltél és igenis komolyan gondolod vele. Nem gáz ha te is tudatod vele hogy fontos a számodra. Én nem voltam erre képes mert túl félős voltam, de már nagyon bánom. Szóval ne kételkedj ha nincs rá okod, és ha te tényleg szereted éreztesd vele is, vissza lehet még hozni azt a nagyon közeli állapotot.
2023. febr. 8. 16:00
 12/13 NTBS ***** válasza:
Beszélgetés vele. Nincs más megoldás.
2023. febr. 10. 17:04
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Jól tetted, hogy nem hitted el neki, hogy szeret, mert ha valóban szeretne, akkor azt éreznéd, éreztetné és nemcsak mondaná.

Mi lett azóta, kedves kérdező?

2023. ápr. 28. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!