Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre jobban távolodik tőlem, és nem tudom, h akadályozzam meg. Szeretem, azt mondta ő is, mit tehetnék?
3 hete kezdődött az egész baromság, amikor kiakadtam azon, hogy rengeteg pénzt költ, otthon meg semmit nem csinál, csak elmegy, vagy döglik. 16 hónap együttélés után aznap reggel azt mondta, vége, költözzek el, mert ez a kapcsolat erőltetés. Én nem érzékeltem különösebb problémát a kapcsolatban. Sok olyan dolog van, amik nyomasztottak minket, de a szőnyeg alá söpörtük, és nem beszéltük meg. Összezavarodtam. Még mindig vele élek ugye, és mindennap látni olyan, mintha újra és újra kitépnék a szívemet. Valahogy rá szeretném venni próbaidőre, hogy Lássa, működhet a kapcsolatunk. Sokat bántottam, vagyis sértegettem mióta ez a dolog van, de szeretem, és valahogy rá akarom venni, hogy adjon még egy esélyt. Mit tegyek? Az, h elköltözöm, biztos. De nem akarom őt elveszíteni.
22L 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!