Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egyre jobban távolodik tőlem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban távolodik tőlem, és nem tudom, h akadályozzam meg. Szeretem, azt mondta ő is, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

3 hete kezdődött az egész baromság, amikor kiakadtam azon, hogy rengeteg pénzt költ, otthon meg semmit nem csinál, csak elmegy, vagy döglik. 16 hónap együttélés után aznap reggel azt mondta, vége, költözzek el, mert ez a kapcsolat erőltetés. Én nem érzékeltem különösebb problémát a kapcsolatban. Sok olyan dolog van, amik nyomasztottak minket, de a szőnyeg alá söpörtük, és nem beszéltük meg. Összezavarodtam. Még mindig vele élek ugye, és mindennap látni olyan, mintha újra és újra kitépnék a szívemet. Valahogy rá szeretném venni próbaidőre, hogy Lássa, működhet a kapcsolatunk. Sokat bántottam, vagyis sértegettem mióta ez a dolog van, de szeretem, és valahogy rá akarom venni, hogy adjon még egy esélyt. Mit tegyek? Az, h elköltözöm, biztos. De nem akarom őt elveszíteni.

22L 21F

2016. ápr. 3. 09:59
 1/3 A kérdező kommentje:
És én vagyok a lány. Nagyon nagyon szeretem :( és hiányzik nekem :( kérlek adjatok tanácsot, h szerezzem vissza...
2016. ápr. 3. 10:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Ma lehet, hogy ő fog eljönni velem albérletet nézni. Ez is fura. De tényleg nem akarom elveszíteni, szeretném, ha minden olyan lenne, mint amilyen volt régen, amikor még nagyon szeretett és ki is mutatta. Adjak neki időt, hogy leülepedjenek a dolgok? Vagy harcoljak tovább intenzíven? Nem tudom, mit tegyek. Nagyon fáj, hogy elutasító velem.
2016. ápr. 3. 10:28
 3/3 anonim válasza:
Hagyd az egészet. Ha ilyen nagy változáson ment át, akkor annak oka van. Lehet, hogy valaki mással jött össze. Ne erőltesd tovább. Ugyanez volt a történet az unokaöcsémmel és a barátnőjével. A lány nagyon szerette, de a srác meg menekült tőle. Mondtam neki hagyd békén, mert jön ő majd még vissza.Csak ki kell várni. Mondtam neki, hogy ismerkedjen, hátha összejön egy kis féltékenység belőle és ráébred az unokaöcsém, hogy őt szereti. Majd telt az idő, a lány megismerkedett valakivel, és komoly lett a dolog, az unokaöcsém meg boldogtalan lett az új párjával, és ment volna vissza a lányhoz de már nem kellett neki. Most él egy olyan kapcsolatban, ahol született egy baba, ami szemmel láthatóan nem az unokaöcsém gyereke, de még ő nem tudja. De majd nemsokára kiderül, mert meg lett csinálva az apasági teszt. Nem akarom, hogy teljesen tönkre menjen ebbe a szar kapcsolatba! Szóval engedd el te is, és légy nyitott másokkal szemben, és rájössz majd, hogy vannak normálisabb fiúk is, akik majd törődnek veled és megbecsülnek.Tudom rossz ezt olvasni, de van holnap is. És lesz mindig is. Volt, hogy azt hittem, hogy életem szerelmével jöttem össze, és tartott 4 évig. És borzalmasan fájt amikor vége lett. De most boldog vagyok, hogy így alakult, mert azóta lett jó az életem, jó egzisztenciát szereztem magamnak. A volt kedvesem meg pont 2 napja irt rá 5 év után, hogy mi újság velem? Tudom róla, hogy kiégett, mert mindenki csak átverte, volt egy-két szép hete-hónapja, de alapvetően boldogtalan nagyon. Ezt hozta az élet. Hidd el ne küszködj vele. Ha működne a dolog akkor nem itt kérnél segítséget. Ez a kapcsolat halálra van ítélve. Engedd el, hogy boldog lehess!!!
2016. ápr. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!