Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha úgy érzem, a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem, a fiú egyre inkább távolodik tőlem?

Figyelt kérdés
Annyira közel volt hozzám, aztán elkezdtem bizalmatlankodni, és most úgy érzem, hogy egyre inkább távolodik, mit tehetnék ilyenkor?
2023. febr. 7. 10:04
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Kategória mondjuk lehetett volna társkeresési problémák, de mindegy
2023. febr. 7. 10:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj beszélni vele, kideríteni a probléma után.
2023. febr. 7. 10:38
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
*okát
2023. febr. 7. 10:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy elég félénk vagyok, alapból nehéz vele beszélnem.
2023. febr. 7. 10:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

En is jartam hasonlo cipoben. Elotte ereztem mimtha kevesbe erdeklodne felem, nem irt annyit, talalkozni is csak suliban talalkoztunk (nem osztalytars). Jott a "bizalmatlankodasom". Es aztan en rakerdeztem egy csajra hogy miert volt a telefonja a csajnal. Rosszul tettem. A kapcsolatunknak nemsokra ra vege is lett. En is felenk tipusu vagyok, de mindig probaltam kerdezni mi a baj meg egyebek, de nem nagyon sikerult megbeszelni hiaba probalkoztam.

Igazabol ha elveszti az erdeklodeset a pasi nehez visszaszerezni szerintem. Persze ez nem jelenti hogy a te esetedben is igy lesz. Probalj erdeklodni, programot csinalni hatha csak egy kis hullamvasut. Es a legfontosabb ne mutasd neki ha feltekeny vagy, hatha o is elfelejti azt a bizalmatlankodasod.

2023. febr. 7. 11:06
 6/13 anonim válasza:
Egy kérdés, ismered vagy csak látásból?
2023. febr. 8. 07:27
 7/13 A kérdező kommentje:
Ismerem, főként instán beszélgetünk, néha élőben.
2023. febr. 8. 09:08
 8/13 anonim ***** válasza:

Igy teljesen mas a helyzet ha nem vagytok kapcsolatban. Akkor mire bizalmatlankodtal?

Ha mar az ismerkedes fazisaban bizalmatlan vagy lehet ez "remisztette" meg ot

2023. febr. 8. 09:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Az volt a baj, hogy nem nagyon hittem el neki, hogy szeret.
2023. febr. 8. 10:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Meg hogy biztos más lányoknak is ezt mondja.
2023. febr. 8. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!