Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, a fiú egyre inkább távolodik tőlem?
En is jartam hasonlo cipoben. Elotte ereztem mimtha kevesbe erdeklodne felem, nem irt annyit, talalkozni is csak suliban talalkoztunk (nem osztalytars). Jott a "bizalmatlankodasom". Es aztan en rakerdeztem egy csajra hogy miert volt a telefonja a csajnal. Rosszul tettem. A kapcsolatunknak nemsokra ra vege is lett. En is felenk tipusu vagyok, de mindig probaltam kerdezni mi a baj meg egyebek, de nem nagyon sikerult megbeszelni hiaba probalkoztam.
Igazabol ha elveszti az erdeklodeset a pasi nehez visszaszerezni szerintem. Persze ez nem jelenti hogy a te esetedben is igy lesz. Probalj erdeklodni, programot csinalni hatha csak egy kis hullamvasut. Es a legfontosabb ne mutasd neki ha feltekeny vagy, hatha o is elfelejti azt a bizalmatlankodasod.
Igy teljesen mas a helyzet ha nem vagytok kapcsolatban. Akkor mire bizalmatlankodtal?
Ha mar az ismerkedes fazisaban bizalmatlan vagy lehet ez "remisztette" meg ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!