Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túl öreg, vagy ez normális? Szív és csókemoji dobálása ismerősöknek?
Figyelt kérdés
Szóval ez normális? Hogy barátnőm ilyeneket küld "haverjainak"? Miközben elvileg én vagyok a faszija?2023. febr. 6. 11:25
1/10 anonim válasza:
A puszi jel okés lehet, ha nagyon közeli barátok, a szív már kevésbé.
2/10 anonim válasza:
Hát, nem tudom, mi kollégákkal küldözgetünk egymásnak szív reakciókat munka közben 😄 Semmi jelentősége, inkább csak megköszönésképp.
3/10 anonim válasza:
Nekem is fura volt, de megszoktam.
Nincs olyan jelentősége a szívnek, hogy ez szerelmet jelentene. Tényleg sokan már köszönöm helyett használják.
Egyébként fiúk/férfiak is szivecskéket küldenek egymásnak :D Szóval nincs ebben semmi sem (már).
5/10 anonim válasza:
Előttem jól írták, ilyenekkel ne foglalkozz.
6/10 anonim válasza:
Ez szerintem a mennyiségtől is függ. Ha minden második üziben szivecskék vannak, az egy picit fura, de alapvetően tényleg nem jelent semmit.
7/10 anonim válasza:
Szerintem sincs a szívvel semmi gond. A puszi már egy fokkal "komolyabb" az én szememben, de azt is lehet csak azért használni, mert barátilag bírja az embert, akinek küldi
Egyébként tényleg nem mindegy a mennyiség sem
Viszont ha egyébként az üzenetei normálisak, akkor szerintem semmi jelentősége ezeknek az emojiknak
8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként srácoknak, lányoknak küldi egyaránt, szóval ilyen szempontból talán "megnyugtató".
2023. febr. 7. 13:03
9/10 anonim válasza:
#8 Akkor tényleg nincs miért aggódni.
10/10 gungasam válasza:
A "faszija" kifejezés annyira közönséges, alpári, gusztustalan, (trágár), hogy csodálkozom azon amin Te kiakadsz. Mit számít milyen emotikonokat küld ha nem dug félre? Amennyiben egy választékos nyelvezettel jelenik meg egy kérdező akkor ahhoz idomulva bírálódik el a válaszolóknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!