Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom más lány ismerősök képeit nézegette mikor ott
voltam vele. Ez normális?
Figyelt kérdés
Így sem tudunk sokat találkozni mert rengeteget dolgozik én meg egyetemen vagyok. Hat napot dolgozik a héten reggeltől estig (22:00) így csak egy szabadnapja van ezért még néha magára sincs ideje. Így két hetente tudok vele találkozni szombat estétől hétfő reggelig. Nála töltöm az éjszakát.
Mikor épp mentem fürdeni pont rá láttam a telefonjára miközben Instagrammon lány ismerősök képeit nézegette hosszasan, likeolgatta.
Elmondom őszintén kicsit rosszul érintett mert ezek a lányok peldául egytől egyig a tökéletesség megtestesítője 😅
Ígyis alig találkozunk szóval számomra ez kicsit kiábrándító mikor tudom nem olyan nagy dologról beszélünk.
20/L
2021. jún. 18. 23:18
1/9 anonim válasza:
Nézd ha jó a kapcsolatotok akkor ne csinálj ebből vitát feleslegesen.Megertem hogy rosszul esik de nem létezik hűséges ember.Ez van
2021. jún. 18. 23:36
2/9 anonim válasza:
De, minden ember hűséges. Aki nem az, azt ne nevezzük már embernek, mert csak egy ösztönállat.
2021. jún. 19. 00:21
3/9 anonim válasza:
Nekem eleve furcsa kicsit, hogy ilyen sokat dolgozik egy héten. Ráadásul reggeltől este tízig? Nem ismerlek titeket, de nem lehet, hogy valamit nem mond el? Meg ha tényleg más lányok képeit nézegeti, akkor ott valami nem oké. Mióta vagytok együtt? Szerintem ülj le vele, és beszéljétek meg ezeket a dolgokat. Ha te se igényeled annyira a partnered társaságát, akkor oké, de ha te több időt is töltenél vele, akkor ez így hosszú távon nem fog működni.
2021. jún. 19. 00:25
4/9 anonim válasza:
Hát, akkor elárulom neked, hogy legyél bármilyen bomba nő, attól még a palid ráfog nézni más csajra, és elgondolkozik rajta, hogy milyen lenne vele b*szni. Hát ilyenek ezek a férfiak, az a férfi, aki meg ezt nem mondja ki, az hazudik. Hát nem tudom, de amikor az én csajom tesztelgetett, hogy bejön-e nekem ez a nő, az a nő, akkor én megmondtam neki az igazat, de attól még, hogy megb*asznám a barátnőjét, nem jelenti azt, hogy meg is fogom, de azért elgondolkodok rajta.. Gondolom nem tetszik a nyers fogalmazás, de ne mondja azt egy férfi se nekem, hogy nincs igazam xd
2021. jún. 19. 03:49
5/9 anonim válasza:
Heti 6 napot este 10ig. Ugye ezt te sem hiszed el.
2021. jún. 19. 08:04
6/9 A kérdező kommentje:
Nem magyar étterembe dolgozik és mindig szombat este a munkahelye elé megyek. Biztos hogy ott van. Ebbe nem kételkedem, főleg hogy a főnökét is ismerem aki heti 7 napot dolgozik (nem magyar).
De igen lehet van benne valami #4-es. Nyilván ezért nem fogok semmi vitát csinálni.
Csak kíváncsi voltam hogy én vagyok-e az egyedüli lány akivel ez még ígyis megtörténik. 😅
2021. jún. 19. 08:53
7/9 anonim válasza:
(nem feltétlen a kérdezőnek szánom)
Most miért kell lepontozni? Lehet, hogy sokan nem a kommunikáció hívei vagytok, de elárulom, egy jó kapcsolatban elengedhetetlen.
2021. jún. 19. 18:49
8/9 anonim válasza:
Most ha a te helyedbe lennék biztos elszomorodnék,de szerintem ezzel nincs olyan nagy baj igy áthondolva csak megnéz pár lányt de ha hűséges akkor nincs baj.Ogazábol szerintem nekem is volt a kaocsolatomba amikor pár fiu ismerös képét megnéztem,de tudtam hogy itt van a párom akit szeretek és nem csak a külsöt mézem.De olyan is előfordult hogy közösen néztünk lányokat/fiukat.Szóval nyugi deha gondolod megemlítheted neki:)
2021. jún. 19. 19:16
9/9 anonim válasza:
2
Te álszent,fogadjunk hogy nő vagy és megrögzött hazudozó?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!