Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátnőm a batyammal akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm a batyammal akar együtt lenni?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel(ő és én is 17). Eddig minden nagyon jól ment, nem voltak konfliktusaink. Aztán 29.en elmentünk a szuleimhez (bemutatni hogy azért még is ki a barátnőm, meg hogy megismerjék). Hamar megkedvelték meg nem volt semmi gond, de van egy 19 éves bátyám akivel túlságosan is jól kijött. Sokat beszéltek, nevettek együtt olyan volt mintha flortolnenek meg hasonlók ( ezt onnan következtetem hogy kb csak egymás szemébe néztek, és a bátyám rendesen tette a szépet). A batyammal amúgy se volt jó a kapcsolatunk, szinte mindig konfliktus van köztünk. Később aztán hazavittem és sokat kérdezett a bátyámrol, olyan baromságokat mint hogy mi a kedvenc színe...aztán megkérdezte van e barátnője. Nemsokára kezdődik a suli és athivtam tegnap, megkérdeztem miert érdekli ennyire a bátyám és azt mondta hogy csak jobban meg akarta ismerni a családom aztán vita lett belőle mert azt mondtam szerintem ennél több van a dologban és elkezdett hisztizni hogy mi bajom van meg hogy miért vagyok féltékeny. Nem tudom hogy most akkor hogyan tovább. Mit csináljak?

2023. jan. 6. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyelőre annyit tennék csak a helyedben, hogy elkerülnék minden olyan lehetőséget, hogy ők ketten találkozzanak. Meg esetleg lecsekkolnám, hogy nem követik-e be egymás instán, vagy valami ilyesmi.

Ezektől függetlenül azt is javaslom, hogy bízz meg a barátnődben, különben össze fog omlani a kapcsolat.

2023. jan. 6. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez már volt. Még mindig flörtölnek?
2023. jan. 23. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Na mik a fejlemények kérdező?
2023. márc. 17. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!