Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Dobnátok emiatt egy friss...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobnátok emiatt egy friss kapcsolatot? Érdekli még az exe?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel minden jól ment eddig. Már ismerkedésünknél ahogy feljött az ex téma. 2 exéről kb semmit nem beszélt. És volt 1 exe akiről meg kicsit többet beszélt. És olyat is elmondott ami igazából nem érdekel. Nyilván végig hallgattam és úgy különösebben nem foglalkoztam vele. Pár napja egy dologban hozzá hasonlított. Igazából beszélgettünk egy témáról és azt mondta, hogy tök jó, hogy ez a hozzá állásom mert az exe teljesen mást gondolt erről. Na én nekem ott elszakadt valami, hogy már másodjára is azt a csávót kell hallgatnom és megmondtam neki, hogy ne hasonlítgasson hozzá. Megértette és bocsánatot kért. Utána nagyon rosszul érezte magát és sokáig mondta, hogy ne haragudjak és már rég túltette magát rajta és mindennél fontosabb vagyok és, hogy sose menne vissza hozzá. A barátnőm szakított a fiúval több mint fél éve. Semmi komoly nem volt az ő elmondása szerint.

Szerintetek?

2022. dec. 31. 16:43
A kérdező szavazást indított:
Én kidobnám a csajt
Hülye vagy. Téged kéne kidobni
Ne foglalkozz az egésszel és élj boldogan
25 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lánynak sérelmei voltak az ex-el kapcsolatban, amit nehezen dolgoz(ott) fel, emiatt emlegeti még. De ha téged tesz a pozitív oldalra, annak örülj
2022. dec. 31. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez még semmi. Ilyen miatt nehogy szakíts vele!
2022. dec. 31. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hé, volt itt egy kérdező, aki meg HETENTE ÖSSZEJÁRT AZ EXÉVEL, és a fickó nem dobta, szóval... Ez lófhing ahhoz képest.
2022. dec. 31. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:
2022. dec. 31. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt simán meglehet beszélni és oldani, csak légy kedves meg türelmes.
2023. jan. 1. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!