Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi lehet a gond hogy nem akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond hogy nem akar kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Megismertem a kollégiumban egy lányt, ő most első éves, én másod.

Először csak ismerkedtünk, aztán egyik este már nagyon bújt hozzám. Elkezdtünk beszélgetni sokat, aztán egy buliban össze is jöttünk úgy hogy felmentem hozzá szobába és történtek aminek ilyenkor kell.

Ez azóta is heti többször megy, viszont van hogy csak nála alszom, összebújunk, mint akár csak a szerelmesek. Azóta is rengeteget beszélünk találkozunk, akár baráti társaságban, akár kettesben. Látszik hogy mintha majdnem együtt lennénk de valahogy mégsem.

A napokban rákérdeztem hogy mit szeretne amire azt mondta hogy nem szeretne kapcsolatot, viszont így ezt folytassuk. Bele mentem ugyan is én is jól érzem magam, de már többet is érzek… illetve rajta is látom ugyan ezt.

Szerintetek mit lehet tenni?

21/f

2022. okt. 31. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Élvezd ki, ameddig lehet.:) Ez a legjobb tanács ebben a helyzetben, hiszen nem tudod őt megváltoztatni. Max idővel belátja, hogy jobb együtt.
2022. okt. 31. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
El akarja játszani ezt még 1-2 fiúval párhuzamosan.
2022. okt. 31. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja, lelkiismeretfurdalás nélkül akar dugni másokkal is, ill nyitva akarja hagyni az ajtót valakinek aki még jobban bejön neki, és nem akarja magát szarul érezni ha egyik nap koppint téged szó nélkül, hiszen ez nem volt kapcsolat. Mindig ez van ebben a szituban.
2022. okt. 31. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hármassal tökéletesen egyetértek!
2022. okt. 31. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!