Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy jo barátnő? Ujra lehet kezdeni egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
3 honapja "vagyunk egyutt" a barátommal,eleg sokat veszekszunk es altalab miattam.. Nekem ő az első barátom, lenyegeben 5 evet vartam rá, de ugy erzem hogy keves vagyok neki. Hetfon ossze vesztunk, tegnap felhivott hogy szeretne egy kis idot 1-2 hetig hagyjuk egymast mert neki ez mar sok. Sosem mondja el hogy epp miert haragszik rám, mindig csak azt válaszolja hogy eleg baj ha nem veszem eszre.. Nem szeretnek vele szakitani, de felek attol is hogy ha eltelt az az 1-2 het utana sem fog keresni.. Ja es ezelotti het hétfőn az fekudtunk le először,mindkettonknek elso volt,nekem meg foleg nagyon sokat jelentett de azota mar megjobban olyan mintha nem kellenék. Ha esetleg ujra kezdenénk milyen tippeket tudnatok adni? Mit kell elvárni egy lanytol?2022. dec. 15. 08:39
1/7 anonim válasza:
Szerintem arról van szó, hogy lelki hadviselést folytat. Bűntudatot gerjesztett benned, megdugott, utána pedig otthagy. Az ilyen emberrel nincs mit újrakezdeni, sőt...
2/7 anonim válasza:
Szerintem sem lenne érdemes újrakezdeni, szerintem csak kihasznált
3/7 anonim válasza:
Semmiképp se kezdd újra, nem érdemel meg.
4/7 anonim válasza:
Hát ő csak a szexre utazott ezek szerint...
5/7 anonim válasza:
Hát ezek után, lehet ,hogy csak kihasználta ,hogy szerelmes vagy.
6/7 A kérdező kommentje:
Szakitottunk:)
2022. dec. 19. 20:50
7/7 anonim válasza:
Jól tetted, sajnos úgy látom csak a szexre kellettél nála.
Undorító az ilyen "fiú".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!