Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "szeressek ki belőle"?
5 eve tetszik egy fiu, sosem mertem elmondami neki mert az a tipkus "minden lány szerelmes bele" fiu. 4 honappal ezelott elmondtam neki, 3 hónapot voltunk egyutt. Lefekudtem vele, ugy hogy en nem alltam ra keszen, es szuz voltam, csak hogy ne bantsam meg es velem maradjon. Probaltam mindent ugy csinalni, hogy megfeleljek neki, de 5 nappal ezelott szakitott velem, azzal az indokkal hogy ő nem erzni azt, hogy en tenyleg szeretem ot.. Ugy beszltuk meg, hogy nem szakitunk hanem 3 het szunetet tartunk, es utana megprobaljuk megegyszer. Viszont tegnap kuldte egy baratnom hogy mar mas lánnyal van egyutt. Tényleg nagyon szerelmes vagyok bele es otletem nincs hogy hogy tudnam őt elfelejteni, szoval barmilyen segitseget elfogdok
(egy iskolaba jarunk szoval mindem nap talalkozunk így mégnehezebb) mar 5 nappal ezelott is alig birtam leallni a sirassal, nem hogy most.. Szerinte maradhatnanak baratok..
Az nem elég, hogy arra hivatkozott, hogy nem érzi, hogy szereted, és máris új csaja van? Nyilvánvalóan nem szeret téged, és a szemedbe hazudott. A 3 hét arra kellett neki, hogy legálisan félreléphessen, és kiderüljön, hogy hosszú távon működik -e az új csajjal, ócska szemétládák megoldása.
Kik maradhatnának barátok? Exel nem érdemes barátkozni, főleg nem úgy, hogy érzel iránta, csak fájdalmat okozna.
Mégis mit szeretsz egy ilyen p@csfejen? Ezen gondolkozz!
“en nem alltam ra keszen, es szuz voltam, csak hogy ne bantsam meg es velem maradjon. ”
Elég szomorú. Ő ezt nem értékeli. Sőt. Annál fog megmaradni, akiért tepernie kell, aki nem adja magát olcsón.
Soha, senki, semmilyen élethelyzetben, tehát szerelmi kapcsolatban, munkában, stb, nem fogja értékelni az önfeláldozáspdat.
Az egyik legfontosabb tanulság!
Én csak azt sajnálom hogy a fiatal nők nagyrészének tényleg ez kell...Mint ez a csávó.
Az elérhetetlen,beképzelt,pin@ hajcsár baromarc.
Ez okoz nedvesedést.
Mert ő alfa,és alább valónak érezheti magát a nő mellette.És ez izgassa őket hogy recesszivek lehetnek.Hogy nekik kell megfelelni hozzá.
Istenem,hát keress olyan pasit akinek te is bejössz.
Nem igaz hogy csak ezzel a valamivel tudnál együtt lenni boldogan.
Érzelmek meg elmúlnak előbb utóbb ha lefoglalja magát mással az ember.
Most sory hogy kritizáltam de ez sajnos igy van.
Felejtsd el őtet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!