Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressek ki belőle?
Nem régen szakítottak velem, de én a fiút még mindig szeretem...
Minden nap látom, így nehéz hogy túl lépjek rajta.
Ő elvileg nem érzett semmit irántam, ez volt a szakítás oka, szóval nem hinném hogy békülésre lenne esély, szoktam vele amúgy beszélgetni, nem utáljuk egymást. De mivel osztálytársam, így nehéz elkerülni hogy ne találkozzak vele. Van valakinek hasonló esete? Ha igen akkor hogy lépett túl rajta?
Úgy tudtam túllépni rajta, hogy jött helyette más... ez időbe telt persze.
Ma meg már röhögök magamon, hogy tudtam egy ilyen kis senkit egyáltalán szeretni, amilyen ő volt.
Drága Kicsi lány! Én is pont így éreztem... higyj nekem, az idősebbnek. Már nem vagyok tini, de garantálom neked, hogy lesz még sok másik!
Ezt csak most érzed így. Merülj el a tanulásban, a hobbidban, a családban, a barátnőidben. Sokat fog segíteni a mindennapjaidban.
Majd akkor, amikor nem számítasz rá, jönni fog másvalaki. Sose kár az olyan fiúért, aki nem tudja megbecsülni a barátnőjét.
"Ő elvileg nem érzett semmit irántam, ez volt a szakítás oka, szóval nem hinném hogy békülésre lenne esély". Én ezt a mondatot ragadtam ki az egészből, ami választ is ad arra, hogy hogyan szeress ki belőle.
De ha eleve nem érzett irántad semmit, akkor nem is értem minek járt veled.
Még fiatal vagy, jön majd egy olyan fiú, aki érezni fog irántad valamit és akkor rájössz, hogy hülyeség volt olyan után szomorkodni, aki semmit sem érzett irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!