Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szeressek ki belőle...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek ki belőle vagy hogyan tudnám elfelejteni? (Első szerelem)

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy kb egy éve belezúgtam az osztálytársamba és nem igazán szoktunk beszélgetni és azok is csak pár szavas válaszok. De mostanság nem tudom h mit érzek és szerintem nekem az sokkal jobb lenne ha elfelejteném mert nem hiszem hogy kedvel. Meg ha szeretem az csak sírással jár szóval tényleg jobb lenne kiszeretni belőle. Barátnőim mondták hogy ne nézzek rá meg ilyesmi de hogy hogyha minden nap látom?

Értelmes válaszokat kérnék és előre köszönöm.

13/L

2017. febr. 7. 00:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, hogy valami gusztustalanságot csinál, vagy hasonlítsd valami idétlen állathoz.

Egyszer tetszett egy pasi, ahogy nézegettem, hirtelen feltűnt, hogy egy nyuszihoz hasonlít a fogaival meg az orrlyukaival...na onnantól kezdve nem tudtam rá férfiként tekinteni.

2017. febr. 7. 01:10
 2/2 bary79 válasza:
Ez majdhogynem lehetetlen, és fáj, de IDŐVEL elmúlik.
2017. febr. 7. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!