Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tudom elfelejteni?
Az ilyen csaj nem érdemel meg egy ilyen jó pasit mint te. Ez nagy szemétség volt tőle ahogy veled bánt. Muszáj elfelejtened. Te ennél sokkal jobbat érdemelsz. Én már jártam úgy hogy az egyik haverom elkezdett nagyon nyomulni rám, ölelgetett meg mindig ott volt mellettem.Egy idő után keztem megkedvelni. Már majdnem mekérdeztm volna tőle hogy szeretne-e velem járni mire azt látom h egy másik csajt smárol és azelőtt meg pár percel engem ölelgetett. Így mint tapasztalatból mondom nem szeretném ha te is így járnál. Szóval fel a fejjel és keres jobbat :) de ha van kedved erről beszélni nyugodtan írhatsz priviben.
16/L
Konkretan ez tortent velem is😕 Csak mi jartunk is 9honapig de kozben vagy 6-szor szakitott velem uzenetben azzal a szoveggel hogy:bocs mar van masik csajom,es egy nap mulva meg azzal jott hogy envagyok neki a hercegnoje es hogy szeret engem😒
Es en is vagy egy 2-3honapig nemtudtam kiverni a fejembol miutan vegleg kimondtam azt hogy velem tobbet nem jatszhat! Bar tudtam hogy osszefogok omlani de muszaly volt mert ennek igy semmi ertelme nem volt hogy tesin a masik csaj segget nezni es kozben ugy csinal mintha megakarna fogdosni es velem meg izel hogy szeretlek hercegnom?! Egy kepet,vagy akar amit o irt nekem azt is tobbszor megneztem es sirtam nagyon kiakadtam es nagyon depresszios lettem de vegul megismertem mas fiukat is akik hasonlitani sem hasonlitanak az elobbire😏 Es hidd el ha most azthiszed hogy minden osszeomlik korulotted akkor nyugi mert elfogod felejteni orokre meg ha azt gondolod hogy soha nem igy lesz!(csak mosolyogj es legyel vidam🙂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!