Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressek ki belőle?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Az a helyzet, hogy anyukám összejött egy férfival, akinek van egy fia már másodikos korom óta ismerem. A barátja nagyon de nagyon bejön. Nem tudom, hogy mit csináljak mert már tavaly is bejött csak az a probléma vele, hogy 12 éves kora óta illegálisan mikor autóverseny van ő is vezet, és ez nem tudom hogy mióta de cigarettázik és iszik amikor még ő kiskorú, 3 évvel idősebb nálam ami nem kevés. Nagyon de nagyon odavagyok érte már egy jóideje pont az ideálom, mert szőke hajú és gyönyörű kék a szeme. Amúgy csak kéthetente találkozok anyukám barátjának a fiával és a bártjával mégritkábban... sajnos nem tudom elengedni minden nap egy csomószor eszembe jut és mindig hiányzik. Egyébként pocsékul tanul én pedig mindig mindenből 5-ös voltam/vagyok. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan engedjem el?#elakaromfelejteni
2021. nov. 7. 21:30
1/2 anonim válasza:
Egyszerűen ne foglalkozz vele. Ne figyeld online, személyesen pedig próbáld elkerülni a találkozást. Idővel elmúlik.
2/2 anonim válasza:
Majd idővel rájössz hogy nem ér semmit az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!