Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy szeressek ki belőle?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szeressek ki belőle?

Figyelt kérdés
Van egy lánybarátom, régóta jó barátok vagyunk. Körülbelül 1 éve szerelmes vagyok belé. Most már tényleg nagyon nehezen bírom. Néha van hogy úgy látom mintha ő is többet érezne, viszont lehet hogy csak én képzelem ezt be. De ez mindegy is mert neki van pasija több mint egy éve. Szeretik egymást, bár sok veszekedés van köztük mostanában, szokott panaszkodni. Többször éreztem úgy hogy ha nem is lesz belőle semmi de akkor is el kellene mondanom neki hogy mit érzek iránta mert egyszerűen nagyon nehéz ez nekem. A barátság pedig nem akarom elveszteni, nem bírnám ki muszáj hogy barátok maradjunk ha már több nem is lehet. Mi a legjobb ebben a helyzetben? 18/f

2017. nov. 13. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Márpedig el fogod veszíteni ezt a "barátságot". Keress egy normális lányt ettől meg távolodj el. Nincs annál undorítóbb, mint mikor a fiú barát belerondít a dolgokba. Majd, ha úgy hozza, hogy külön mennek, azt még úgy érzed mondd el neki. Addig meg ne szerencsétlenkedj.
2017. nov. 13. 17:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Félre értettél, nem próbálkoztam be nála és nem is fogok. Csak nagyon szarul érzem magam, ha eltávolodok tőle még szarabbul érzem magam és már próbáltam, és ő keresett mindig és kérdezgette hogy mi bajom van, mivel osztálytársak vagyunk.
2017. nov. 13. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:

szerelemből soha nem lesz barátság! idő kérdése de felejtsd el

ne keresd a társaságát ne mutass érdeklődést felé

2017. nov. 13. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Miattad is veszekedni fognak, az biztos. Azt hiszed jól esik a pasijának hogy veled is haverkodik a lány? Szerintem hagyd békén, ne találkozgass vele.Ha majd egyedül lesz véletlen, akkor érzéseidet mondd el neki, hátha ő is így érez, de addig hagyd őket, ne kavarj bele a kapcsolatukba.
2017. nov. 15. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!