Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam van? Barátnőm fürdőruhás képet rak ki, és ezt én nem szeretném?
Hát gondolom csak attól boldog, ha sookan követnek, lájkolnak.
Tipikus hülye tini gondolkodás.
Azért a 21. század - lassan - közepén egy fürdőruhás fotó nem a világvége...
Arra legfeljebb az izgul, aki eddig csadorban látott nőt.
A saját érzéseiddel neked van dolgod. Az, hogy TÉGED zavar az nem az ő tanult sémáinak köszönhetően kialakult értékrend, hanem a tied. Ezzel neked kell kezdeni valamit. Javaslom az önismeretet vagy a szakítást.
Nyilván fordítva is fennáll a helyzet. Neki is javasolt az önismeret és mélyebb megértése annak, hogy a párja mellett miért van szüksége visszaigazolásra (akár idegenektől is).
Ha szerinte ez teljesen oké, akkor csak rajtad áll a döntés, hogy el tudod-e viselni, vagy szakítasz.
Teszem hozzá, elég nehéz úgy véleményt mondani erről, hogy nem tudjuk, hogy a bikinis képben pontosan mi zavar. Ha annyiból áll a kép, hogy a seggét/mellét mutogatja, akkor megértem, hogy mi a bajod vele, de ha semmi ilyen nincs, és az egyetlen gondot, hogy bikiniben van a képen, akkor veled van a gond. Elvégre, a strandon is rohadt sokan láthatják őt bikiniben
Volt itt egy hasonló kérdés, arra is hasonlót írtam.
Bikinis képeket kirakni nem egy hobbi, illetve nem egy létszükséglet. Ebből az következik, hogy az élete semmilyen formában nem lenne rosszabb, ha nem csinálná ezt, vagyis megtehetné érted, hogy nem rakja ki. Értem én, hogy mindenki független és hasonlók, de ha pár likeról nem tudsz lemondani a párodért, akkor ott veled van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!