Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek igazam van?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igazam van? Barátnőm fürdőruhás képet rak ki, és ezt én nem szeretném?

Figyelt kérdés
Szóval megkértem, hogy ne rakjon ki, mert nem akarom, hogy nyálcsorgassanak rá, de nem érdekli, csak azért is feltöltötte a képeket. Ez zavar. Én lennék a hibás emiatt?
2022. dec. 16. 23:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Hát gondolom csak attól boldog, ha sookan követnek, lájkolnak.

Tipikus hülye tini gondolkodás.

2022. dec. 17. 00:17
 2/11 anonim ***** válasza:
43%

Azért a 21. század - lassan - közepén egy fürdőruhás fotó nem a világvége...

Arra legfeljebb az izgul, aki eddig csadorban látott nőt.

2022. dec. 17. 00:36
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem abszolút igazad van, fel sem foghatom, miért tesznek ki ilyen privát képet az emberek, hogy ország világ lássa :(
2022. dec. 17. 02:00
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
Hát te jöttél össze egy magamutogató ribivel, nem mi...Ki milyet szakít, olyat szagol.
2022. dec. 17. 03:06
 5/11 anonim ***** válasza:
32%

A saját érzéseiddel neked van dolgod. Az, hogy TÉGED zavar az nem az ő tanult sémáinak köszönhetően kialakult értékrend, hanem a tied. Ezzel neked kell kezdeni valamit. Javaslom az önismeretet vagy a szakítást.

Nyilván fordítva is fennáll a helyzet. Neki is javasolt az önismeret és mélyebb megértése annak, hogy a párja mellett miért van szüksége visszaigazolásra (akár idegenektől is).

2022. dec. 17. 06:08
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

Ha szerinte ez teljesen oké, akkor csak rajtad áll a döntés, hogy el tudod-e viselni, vagy szakítasz.

Teszem hozzá, elég nehéz úgy véleményt mondani erről, hogy nem tudjuk, hogy a bikinis képben pontosan mi zavar. Ha annyiból áll a kép, hogy a seggét/mellét mutogatja, akkor megértem, hogy mi a bajod vele, de ha semmi ilyen nincs, és az egyetlen gondot, hogy bikiniben van a képen, akkor veled van a gond. Elvégre, a strandon is rohadt sokan láthatják őt bikiniben

2022. dec. 17. 10:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Mellekre és arcra fókuszáló fotó, pl.
2022. dec. 17. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt itt egy hasonló kérdés, arra is hasonlót írtam.

Bikinis képeket kirakni nem egy hobbi, illetve nem egy létszükséglet. Ebből az következik, hogy az élete semmilyen formában nem lenne rosszabb, ha nem csinálná ezt, vagyis megtehetné érted, hogy nem rakja ki. Értem én, hogy mindenki független és hasonlók, de ha pár likeról nem tudsz lemondani a párodért, akkor ott veled van a baj.

2022. dec. 18. 01:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret téged és tisztel, akkor érdekelnie kellene az, hogy téged zavarnak az ilyen jellegű képei. Jogos hogy nem szeretnéd hogy a barátnőd mellre fókuszálós képeire csorgassa más a nyálát. De amikor megismerted, még nem voltak ilyen képei? :/
2022. dec. 18. 04:02
 10/11 anonim válasza:
81%
Igazad van. A fürdőruha valóban ciki. Inkább anélküli képeket tegyen ki magáról.
2023. febr. 7. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!