Szerintetek a barátnőm nem normális, vagy csak alvajáró? 20/F
Miért lenne alvajáro?
Mert küldött egy régi képet?
Nem tudom? Ezt mégis nekünk honnan kéne tudnunk? Ha van tesója, akkor lehet csak ő poénkodott. De az is lehet, amit az első írt.
Írd meg neki, hogy tetszik a szobád, oszt menj aludni.
20 évesen aki 1-ig fenn van az már nem alvajáró! :D
Mindenesetre a barátnőd nem azt érte el ezzel amit szeretett volna. Sőt hovatovább élek a gyanúperrel, hogy ha megtudná te emiatt hülyének nézed és ide kitettél egy kérdést, szerintem elég gáznak érezné, megnyugodhatsz. Csak nem értem minek vagy vele és járatod le, ha nem szereted. Mondd el esetleg ezeket neki is, hadd döntse már el kivel is van. Hozzá is egy “holdkóros” illene nem egy ilyen NORMÁLIS átlagos gyerek. Nem mindenkinek való ez. Nekem se. :D
#1-#3 Lehet.
#2 Igazából nem szószerint értettem azt se, hogy "nem normális" meg azt se, hogy "alvajáró". Csak nem értem miért küldte.
#4 Nah, van vagy 11 éves a képen, hagyjál az ilyenekkel.
“ #4 Nah, van vagy 11 éves a képen, hagyjál az ilyenekkel.”
Ezt egy szóval nem írtad. Ne játszd tehát a hülyét mert az gagyi! ;)
De még mindig nem értem. Esetleg te nem szoktál ha már BARÁTnő vele kommunikálni? :D Minden ilyen helyzetben értetlenkedni szoktál mint egy hülye és hülyének nézed mások előtt?
Barátom ezt a viselkedést nagyon gyorsan felejtsd el mert berögzül és sose fogsz rájönni miről szól egy párkapcsolat hanem folyton ez lesz és sose leszel boldog. Persze ha trollkodsz area jo volt hogy felebredjek es megnevettess! :Dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!