Szerintetek a barátnőm nem normális, vagy csak alvajáró? 20/F
Lehet hogy aranyosnak gondolja magat rajta. Es ezert. Meg akarta mutatni. Lehet kb 10000 oka. Te is tudod elvileg, hogy itt max tippeket kaphatsz. Felmerul a gyanu hogy egyaltalan tenyleg tudni akarod e vagy csak valami miatt hulyenek beallitani ot, es varod a fikazo szovegeket. Nem vagom miert??
Forditott esetben nekem eszembe nem jutott volna soha itt kerdezgetni barmit amit baromsagnak gondoltam a parommal kapcs, azonnal vele beszelem meg. Hisz szeretem. Tehat erdekem,hogy minden oke legyen...
Ezert... gondoltam hogy trollkodsz. Ertem ezalatt hogy 1. Vagy nem igaz, 2. Leszarod nemszereted a “baratnodet” ugye ez esetben nem szamit igazan mar baratnonek, es csak szorakozol rajta tobbed magaddal...
ez is trollkodas ugyanis.
Ugye a kerdesed felepitese is arra utal Te nem tartod normalisnak a baratnod. Tehat a szankba adod a valaszt. Ha nem ezt akarja egy ember elerni, hanem tenyleg tudni akarja az nem hasznalna ezt a kifejezest. Ergo a lejaratni akaras motivaciojat nem tudod lemosni magadrol.
De ha nem vagy troll, akkor mi vagy? Szerető barát? :D
Dehogynem! Barátokkal. De idegenek előtt soha! :D mert azt feltételezik ilyenkor, hogy komolyan IS gondolhatod. Ha személyesen mondod, látom hogy mosolyogsz, a hangsúly stb. Akkor persze egyből leesik. De a netes kommunikáció azért gyatra, mert ha nincs szmájli akkor komolyan vesszük. Nálam nagyobb bohóc nincs a környezetemben. MÉGIS másról ismeretlenül ezt nem feltételezem, illetve az itteni “jóindulatból” indultam ki.
Akkor ez a kérdés csak fricska, így oke! Csak rajtad kivul senki nem erti! :D
#15 Oké, igaz, írhattam volna egy szmájlit a kérdésem mellé legalább.
#16 Mi köze egy 11 éveshez a recskázáshoz? Már írtam, hogy hagyjatok az ilyennel.
#17 Biztos nem.
#19 Nem tartom magam azért ostobának, csak mert nem tudtam mit kellett volna erre reagálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!