Szerintetek a barátnőm nem normális, vagy csak alvajáró? 20/F
Figyelt kérdés
Nemrég felkeltem WC-zni, megnéztem az időt a telefonon, látom valaki írt, megnéztem, erre barátnőm(17 éves) elküldött magáról hajnali 1-kor egy fiatalabb kori fürdőruhás képet, ahogy a tükör előtt pózol, szöveg nélkül persze. És igen, azóta ezen filózom és nem tudok aludni.2020. ápr. 30. 05:23
21/27 A kérdező kommentje:
#21 Mert úgy voltam vele, hogy akkor meg az a baj, hogy megkérdeztem és hogy "nem értem". A csini vagy meg olyan fura.
2020. ápr. 30. 07:18
22/27 anonim válasza:
Tehat nem mered igazabol megkerdezni tole, mert attol tartasz besertodik. Igy mar erthetobb a kerdesed is.
23/27 anonim válasza:
mérhetetlenül gyerekes vagy, remélem erre a csajod is rájön. Azt sem tudom elhinni ezek után, h bármiféle intimitás van köztetek.
24/27 A kérdező kommentje:
#23 Az, hogy van-e köztünk intimitás, vagy sem egy egyébként viszonylag friss kapcsolatban, az nem rád tartozik. És se gyerekesnek, se ostobának nem tartom magam csak, mert nem tudtam hírtelen mit reagáljak erre. De ameddig nem voltál ilyen helyzetben, addig inkább ne pofázz feleslegesen szerintem.
2020. ápr. 30. 14:39
25/27 anonim válasza:
Bocs de én kinőttem már ebből a korból, hogy “ilyen helyzetben legyek”. Nincs helyzet egyébként csak szimplán éretlen vagy. Semmj keresnivalód még kapcsolatban, azt sem tudod mi fán terem.
26/27 A kérdező kommentje:
85%-os, elősször is egy mondatot nagybetűvel kezdünk, "de" előtt vesszőt teszünk. Tanulj meg helyesen írni inkább.
Másodszor is nem vagyok éretlen. Szimplán nem akartam, hogy besértődjön, vagy félreértsen, vagy valami. Ez kisebb hiba szerintem, mint az a gyatra helyesírásod.
2020. ápr. 30. 19:13
27/27 anonim válasza:
Lehet, hogy elküldte neked mert neki tetszett a kép én a helyedben rá kérdeznék mert az is elő fordulhat, hogy ő aludt és valaki így akart megviccelni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!