Hamarosan újra nyitnak a konditermek. Ezek szerint lassan visszatér a normális élet?
Láttam, hogy több étterem is nyitni fog, igaz csak házhozszállítást fognak vállalni. Konditerembe is lehet nemsokára menni.
Ugye ez annak a jele, hogy lassan véget ér ez a borzalom?
Akkor miért mondták sokan, hogy az egész nyàr rá fog menni?
Akkor lesz itt baj ha a fekpadot is házhoz viszik.
Egyre több a halott és beteg, szerinted visszaáll? Lehet, de annak lesz következmébye heteken belül.
Amúgy a konditermek nyitva vannak már nagyon sok kinyilt.
Ideje lenne mert ezt az influenza cirkuszt elegedni,gazdasági válsá elég volt 2008-ban, ha nem pánikolnának az emberek hanem gondolkodnának akkor nem lenne semmi para,elengednénk ezt a sz_rt ennyi.
Minden mehetne a megszokottba.
Lásd Svédország.
Egy helyi rádióban az előbb ez volt a téma. Rákerestem neten, és valóban tegnap jött ki ez a hír.
Miért kell egyből kötekedni? Valaki ebben éli magát?
Én egy szóval nem írtam, hogy egyik napról a másikra visszaáll minden, de mindenképpen pozitív változás ez. Inkább keseregjek meg sírjak?
Miért kell mindenért beszólogatni?:)
Atya ég, még mindig nem volt semmi döntéshozónak annyi esze, hogy ráb.ssza a lakatot az összes kondikára? Szomorú...
Nem, remélem nem nyitnak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!