Pasik, férfiak! Ti mit szólnátok, ha a barátnőtök facebook profilképe egy fekete tanga fürdőruhás kép lenne?
Figyelt kérdés
Nyaraláson csináltátok volna róla, mert ő olyan képet szeretett volna, ahol a homokban térdel és bepucsít, majd feltenné Instagram és Facebook profilképnek.2018. aug. 2. 19:21
2/9 anonim válasza:
Büszke lennék rá. Arra is, hogy jó alakja van meg arra is, hogy ezt nem rejti el.
3/9 A kérdező kommentje:
Agyon van neki szerkesztve a kép, jóval vékonyabbnak és csinosabbnak néz ki a képen, mint ahogy egyrészt a valóságban kinézett, másrészt a képen, amit csináltam és visszanéztük.
2018. aug. 2. 19:50
4/9 anonim válasza:
Manapság a nők nagyon sokat szeretnek mutatni, nem örülnék, hogy mindenkinek akar tetszeni, nyilván ezért teszi ki. Tudom ez a divat, de ha még feljavított is, akkor csalódnék benne, hogy ilyent csinál.
5/9 anonim válasza:
Ilyen gondolkozású csaj kizárt, hogy a barátnőm lenne. Aki pedig nem a csajom, annak nem szólhatok bele, mit rak fel magáról.
Nekem nem lenne szimpatikus a dolog, az biztos.
6/9 anonim válasza:
Lány vagyok, de tuti berágnék a pasija helyében...
7/9 Miss Endzsi válasza:
Hát nekem ilyen eszembe se jutna, azért csak kijár a barátomnak, hogy csak ő csurgathassa a nyálát.
21/L
8/9 anonim válasza:
Nőként nekem eszembe se jutna ez.
A barátnőd ne csodálkozzon, ha 10-15+ ismeretlen pasitól kap "dugnálak" és stb. ajánlatokat.
9/9 anonim válasza:
Hát azért profilképnek semmiképp sem szeretném, mivel nem prosti.
De külön nyaralási albumba ízlésesen összeválogatva jó kis szexi képek jöhetnek dögivel.
Ilyen például előfordult a barátnőmmel és én kértem hogy a csini fürdőruhájában legyen közös és egyedüli fotók. Egyébként pedig baromi büszke vagyok rá mert pokoli jó nő és imádjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!