Lányok! Szerintetek gáz ha fekete tangát, bugyit fehér melltartóval venném fel?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 18:25
1/12 anonim válasza:
Dehogy gáz. Jó esetben rajtad kívül egy ember látja.
2/12 anonim válasza:
Ha fiú vagy akkor gáz. Ha lány vagy akkor nem gáz.
3/12 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Gondolom ruhát is veszel rá, nem így mész utcára.
4/12 anonim válasza:
Nem.
A fehérneműt a felsőruházathoz választom, nem egymáshoz.
Pl. a fenti összeállítás fekete leggingshez és fehér/világos pólóhoz.
Vagy fehér nadrághoz fehér tanga, és a felső színéhez hasonló melltartó, főleg ha kilátszik a pántja, vagy enyhén áttetsző.
5/12 anonim válasza:
Én nem igazán szoktam színben passzoló bugyit és melltartót hordani. Vagyis, nagyrészt arra törekszem, hogy a színek menjenek egymáshoz, de hogy ugyanolyanok legyenek, az nem igazán érdekel. Különleges alkalmakra viszont igen, például amikor különleges randira megyek valahova a párommal, de ennyi.
6/12 anonim válasza:
Én sem egymáshoz választom, hanem ahhoz, amit ráhúzok. Pl. fekete nadrág van rajtam, akkor fekete bugyi, de nem fogok fekete melltartót húzni hozzá, ha világos felső van rajtam.
8/12 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ennél a kérdésnél bármit is számítana a mellméret :)
10/12 anonim válasza:
Ugyan nem az vagyok akitől kérdezted, de válaszolok:
Tehát kabbeaf.-aszom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!