Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete vagy fehér Converse?

Fekete vagy fehér Converse?

Figyelt kérdés
Alacsony szárút mindenképpen. Ez lesz az első Converse-m, jövő hétvégén veszem meg, de teljesen döntésképtelen vagyok. Eddig biztos voltam benne, hogy feketét szeretnék, az jobban is tetszik, de nyárra (is) venném, és félek, hogy melegem lesz benne, vagy hogy a sortokhoz meg szoknyákhoz nem annyira illene (például egy púderrózsaszín rövidnadrághoz). Mit csináljak? :) 14/L
2014. ápr. 6. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Mivel még csak 14 vagy, azt mondom, hogy elmegy a tornacsuka.

De szoknyához semmiképp ne vedd fel, ha csak nem akarsz trampli lenni. Annyi szép lányos cipő, szandál van, ami illik rövid gatyához és szoknyához is!

És ki kell ábrándítsalak, de nyáron a fehérben is baromi meleged lesz.

Szóval ha nagyon muszáj voksolni, akkor inkább a fekete.

2014. ápr. 6. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:
27%

Feher!

En biztos nem vennek feketet, mert az szamomra tul fius. Es ha jobban megnezed, a feher is mindenhez megy.

Nekem is tervben van, de en hosszuszarut szeretnek, de mindenkepp feher lesz.

21L

2014. ápr. 6. 10:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Feketét vegyél.Gondolj bele,a fehéren minden kosz meglátszódik,nem egy lányon látom,hogy a hajdani szép fehér tornacipője sárga.Rövidnadrághoz még jó a tornacipő,de szoknyához balerinát,szandált vegyél.:)) Talán ez nem annyira "csajos": [link] Egyébként meg +30 akárhány fokban meg fogsz sülni tornacipőben.:)
2014. ápr. 6. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Nyárra tornacipőt ne vegyél, bele fog izzadni a lábad.

Igazából én nem vennék tornacipőt (pláne nem converset), mert ha hidegebb van és elered az eső, akkor szétázik, melegben meg belesülsz...

Ha már muszáj javasolni vmit, akkor fekete, de csak hosszúnadrághoz illik.

Szerintem egy converse árából kitelik egy balerina/loafer és egy szandál, ha kifogsz egy akciót, pl a ccc-ben nagyon sok viszonylag jó minőségű van, kb 5-7 ezerért.

2014. ápr. 6. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
én krémszínűt vennék a helyedben :)
2014. ápr. 6. 13:18
 6/10 A kérdező kommentje:

Természetesen nem akarom szoknyához felvenni, de előre tudom, hogy néhány alkalomkor kénytelen leszek :)

Van mellette balerinám és szandálom is, de tavaly is rengeteget hordtam tornacipőt, és nem volt benne melegem. Az viszont barna volt. Tudom, hogy a fehérben is melegem lesz, de a fekete mégis magába szívja a napfényt, nem?

2014. ápr. 6. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Fehéret vegyél szerintem, nekem rövidszárúból az jobban tetszik, én is most készülök olyat venni :) Tavaly egész nyáron fekete magas szárú Converseben voltam, és egyáltalán nem volt benne melegem.
2014. ápr. 9. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Irigylem a problémáidat:D

Csak hogy ne offoljak: fehér

2014. ápr. 9. 20:46
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem rövidszárúban fekete, hosszúszárúban fehér.
2014. ápr. 9. 20:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, pénteken felpróbálva fog eldőlni szerintem :)
2014. ápr. 9. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!