Fekete vagy fehér Converse?
Mivel még csak 14 vagy, azt mondom, hogy elmegy a tornacsuka.
De szoknyához semmiképp ne vedd fel, ha csak nem akarsz trampli lenni. Annyi szép lányos cipő, szandál van, ami illik rövid gatyához és szoknyához is!
És ki kell ábrándítsalak, de nyáron a fehérben is baromi meleged lesz.
Szóval ha nagyon muszáj voksolni, akkor inkább a fekete.
Feher!
En biztos nem vennek feketet, mert az szamomra tul fius. Es ha jobban megnezed, a feher is mindenhez megy.
Nekem is tervben van, de en hosszuszarut szeretnek, de mindenkepp feher lesz.
21L
Nyárra tornacipőt ne vegyél, bele fog izzadni a lábad.
Igazából én nem vennék tornacipőt (pláne nem converset), mert ha hidegebb van és elered az eső, akkor szétázik, melegben meg belesülsz...
Ha már muszáj javasolni vmit, akkor fekete, de csak hosszúnadrághoz illik.
Szerintem egy converse árából kitelik egy balerina/loafer és egy szandál, ha kifogsz egy akciót, pl a ccc-ben nagyon sok viszonylag jó minőségű van, kb 5-7 ezerért.
Természetesen nem akarom szoknyához felvenni, de előre tudom, hogy néhány alkalomkor kénytelen leszek :)
Van mellette balerinám és szandálom is, de tavaly is rengeteget hordtam tornacipőt, és nem volt benne melegem. Az viszont barna volt. Tudom, hogy a fehérben is melegem lesz, de a fekete mégis magába szívja a napfényt, nem?
Irigylem a problémáidat:D
Csak hogy ne offoljak: fehér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!