Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Meddig mehet ez így tovább?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehet ez így tovább? Félre léphet ezért?

Figyelt kérdés
18/L vagyok a barátom szintén 18 éves. Több mint két éve vagyunk együtt pár hónapja szexualitás terén gondok akadtak. Nagyon lecsökkent a száma az együttlétünknek amiről ő sem és énsem tehetek. Kicsit távolabb lakunk egymástól es a suli miatt csak 1 héten egyszer tudunk talizni az is hétvége. Mikor talizunk vagy nála vagy nálunk talizunk és mikor en megyek fel hozzá vagy ő jön hozzánk a családunk mindig körbe vesz minket nem tudunk kettesben lenni már pár hónapja. Igy nem tudunk kettőnkre koncentralni ami miatt már havi 1 szexre csökkent nálunk ami nekem nagyon rossz félek hogy meg fog csalni én szeretem őt és ő is szeret engem tudom. De tudjuk hogy a szex fontos egy kapcsolatban es havi 1 az nagyon kevés vagyis számomra igen. Nem tudom mit tegyek valami megoldás kellene mert ez nem állapot. Neki is rossz látni rajta én szeretnék vele kettesben lenni de egyszerűen így lehetetlen beszélni kéne a szüleinkkel hogy szükségünk van magán szférár? Mit tegyek segítsetek kérlek! Nem szeretném elveszíteni de ha így megy tovább nem lesz jo vége....
2022. nov. 27. 07:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem, nincs saját szobátok? Ha nincs saját szobátok akkor menjetek el együtt tusolni, a fürdő szobában tuti nem nézik mit csináltok. Én annó a gádzsimmal azt csináltam, hogy elmentem vele randizni de jó késő este, és mikor hazaértünk 1-2 körül akkor már aludt mindenki, és széttosztam a seggét a tusalatt.
2022. dec. 22. 18:15
 12/12 anonim ***** válasza:
66%
De egyszer megkúrtam az erdőben is, máskor meg belopóztunk a gimibe, amikor event volt, és az egyik osztály teremben is halálra kurtam. Egyszer úgy basztam meg, hogy egy 14 fős hostelbe voltunk, és a takaró alatt kiflizős pózban. Nem értem mi a bajod, ha van pina, meg farok meg egy kis sötét bármit meg lehet dugni
2022. dec. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!