11-fok van a lakásban, az jó mert nem fázok ti hogy vagytok evvel ? Meddig bírnád ki egy fűtetlen lakásban ? Vagy gyurma vagy és már fűtesz ? Nem vagytok egy kicsit elpuhulva ?
Figyelt kérdés
Annak idején atyám mesélte, 10-éves korától otthon olyan szobában lakot ahol nem volt fűtés . Igaz 50-cm es szalmazsák volt alatta és 40-cm dunnával takarózott .
Igaz a mai napig nem volt beteg se pedig 1940-ben született !
2022. nov. 8. 17:35
A kérdező szavazást indított:
Már fűtök
Más világ
Téves eszmék
10 szavazat
1/8 anonim válasza:
Te nyertél, puhány vagyok, fűtök és jól érzem magam a meleg szobában.
2/8 anonim válasza:
20 fok van fűtés nélkül, panel. A házban 17.
3/8 anonim válasza:
Csak őrlángon megy a konvektor, és 14 fokot mutat a hőmérő. ( De szerintem rossz, mert tuti van 16 fok is)
4/8 anonim válasza:
20 fok van itthon, rendszeresen fázok, ha kint nincs jó idő. Úgy szoktam csinálni hogy felveszek egy bundás pulcsit. Ajánlom mindenkinek :)
5/8 anonim válasza:
Szigetelés miatt alapból 20 fok van bent fűtés nélkül addig míg -6 fok van kint. Ezután ha -7 fok / -10 van kint és nincs fűtés akkor van bent 10 fok. Ergo úgy gondolom el kellene valami szigetelés nálad
Szóval kicsit mégis nyerésben érzem magam hozzád képest mivel ha nem akarok amíg kint nincs -10 fok úgy nem kötelező fűtenem.
De fűtök mert amúgyis gázról megy a melegvíz és főzök is ill.nem akarok possadt ruhákat sem.
Szóval legyen az h jó neked ;)
6/8 anonim válasza:
Aki azt mondja 11 meg 14 fokban van az komolyan mondja??
7/8 anonim válasza:
Én 16 C fokban vagyok, és komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!