Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig mehet ez így tovább? Félre léphet ezért?
Figyelt kérdés
18/L vagyok a barátom szintén 18 éves. Több mint két éve vagyunk együtt pár hónapja szexualitás terén gondok akadtak. Nagyon lecsökkent a száma az együttlétünknek amiről ő sem és énsem tehetek. Kicsit távolabb lakunk egymástól es a suli miatt csak 1 héten egyszer tudunk talizni az is hétvége. Mikor talizunk vagy nála vagy nálunk talizunk és mikor en megyek fel hozzá vagy ő jön hozzánk a családunk mindig körbe vesz minket nem tudunk kettesben lenni már pár hónapja. Igy nem tudunk kettőnkre koncentralni ami miatt már havi 1 szexre csökkent nálunk ami nekem nagyon rossz félek hogy meg fog csalni én szeretem őt és ő is szeret engem tudom. De tudjuk hogy a szex fontos egy kapcsolatban es havi 1 az nagyon kevés vagyis számomra igen. Nem tudom mit tegyek valami megoldás kellene mert ez nem állapot. Neki is rossz látni rajta én szeretnék vele kettesben lenni de egyszerűen így lehetetlen beszélni kéne a szüleinkkel hogy szükségünk van magán szférár? Mit tegyek segítsetek kérlek! Nem szeretném elveszíteni de ha így megy tovább nem lesz jo vége....2022. nov. 27. 07:52
1/12 anonim válasza:
Ha nem jó a szex akkor nem jó semmi. Előbb utóbb valamelyik fél félre fog lépni. Vagy meg tudjátok oldani a kettesben időtöltést, vagy el kell engedni egymást. Esetleg nyitott kapcsolat. Vagy egy 100% diszkrét harmadik fél... Sokkal több opció ebben nincs.
2/12 anonim válasza:
Szervezzétek meg úgy a magánéleteteket, hogy legyen alkalom ilyesmire. Nem kell mindig a szülőkkel lenni, ha éppen van közös időtök. Ez is a felnövés része, hogy van egészséges igényetek egymásra. Szervezzétek úgy, hogy máshol, más módon ketten lehessetek.
3/12 anonim válasza:
És amikor kettesben vagytok, akkor nem alszotok együtt, vagy mi? Fejtsd már ki pontosabban, hogy mi az, ami miatt nem tudtok szexelni
4/12 anonim válasza:
Igen, mondd meg a szuleidnek hogy kell nektek a maganszfera. Remelhetoleg tudnj fogjak, hogy miert es megertik.
5/12 anonim válasza:
Nem értem. Amikor hétvégén találkoztok nem alszotok együtt? Gondolom éjszaka nincsenek a szobában a szülők.
6/12 anonim válasza:
Hotel, buvohely, kocsi, stb? Ne legyetek mar ilyen luzerek. Ha egy normalis ferfi lenne melletted, ketlem hogy ez a problema letezne.
7/12 anonim válasza:
Jaj de szomorú :( Majdnem elsírtam magam.
8/12 anonim válasza:
Bezzeg Mátyás korában a lányok örültek volna ha csak havi egy lett volna nekik
9/12 NTBS válasza:
Nem. Egy fiatal párnak meg kell tudni oldani ezt.
10/12 anonim válasza:
Ki is lehet mozdulni a házból nem kell együtt lenni a szülőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!