Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik! Hagynátok hogy a párotoknak ellenkező nemű barátai legyenek?
A saját nemeteket is mondjátok el kérlek.
Én fiú vagyok és a barátnőm tudja hogy nagyon féltékeny vagyok, ezért előttem "titokban" barátkozott egy fiúval de csak most mondta el, szerinte tényleg csak barátok. Összevesztünk
Én mindig ügyeltem arra hogy a barátnőmön kívül egy lány barátom se legyen.
Az picit zavarna, ha a párom új fiúkat vonna be a baráti körébe, de egy olyan srácra nyilván felesleges féltékenykedni, akivel már 10 éve barátok. És ez nálam is így van, azokkal a lány barátokkal beszélek csak, akiket régről ismerek.
20F
Ha a leendő párom nem fogja tudni elfogadni a legjobb barátom, akkor ne is legyen párom.
A legjobb (fiú) barátom már kiskorom óta részese az életemnek, minden nagy pillanatomban jelen volt. Bő 2 évvel fiatalabb mint én és a kisöcsémnek tekintem. Soha nem tudnék rá más módon nézni.
Bárkivel ismerkedtem, tudott erről a barátságomról és senkit nem zavart.
Egyébként sok fiúval beszélgetek haveri szinten, de őket ha lenne valakim nélkülöznék, ha most is valami olyat írnak, megkérem őket, hogy váltsanak stílust, mert zavar/nem akarok félreértésbe esni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!