Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik! Hagynátok hogy a párotoknak ellenkező nemű barátai legyenek?
A saját nemeteket is mondjátok el kérlek.
Én fiú vagyok és a barátnőm tudja hogy nagyon féltékeny vagyok, ezért előttem "titokban" barátkozott egy fiúval de csak most mondta el, szerinte tényleg csak barátok. Összevesztünk
Én mindig ügyeltem arra hogy a barátnőmön kívül egy lány barátom se legyen.
Nem!
Ellenkező neműek közt nincs igaz barátság, mert előbb-utóbb valamelyik fél többet is akar majd.
"Én mindig ügyeltem arra hogy a barátnőmön kívül egy lány barátom se legyen."
Nagyon helyes!
És ez lenne a normális!
Nekem az a véleményem, hogy a barátnőd nem hozzád való, mert mi szüksége van fiú barátra melletted ?!
Kevés vagy neki?!
Vagy a barátság jó ürügy arra, hogy hlyének nézzenek téged?!
Ez nem féltékenykedés, hanem pusztán logika.
Ha én szerelmes vagyok, akkor a szerelmemmel akarok lenni és nem vadidegen fiúkkal....
Kivéve, ha unatkozom és próbálok nyitni más felé, hogy ha úgy alakul, akkor átszállhassak a másik szerelvényre.
De ez nem jó jel!
"szerinte tényleg csak barátok. Összevesztünk"
Ez sem jó jel.
A barátja fontosabb neki, min te...
Én a helyedben dobnám ezt a csajt, had barátkozzon csak!
Keress magadnak egy normális lányt, aki nem csak pótléknak tart téged, hanem szeret is téged!!
Köszi a válaszokat
#4 én vagyok rá dühös, ő megmondta a fiúnak hogy többet nem fog vele beszélni
De engem akkor is zavar mert tudja hogy milyen vagyok, és úgy beszélt vele hogy nekem nem mondta.
Egyébként a fiúnak van barátnője
Mi az, hogy "hagyod hogy legyen ellenkező nemű barátja"?! Ebbe mióta van beleszólásod?
És persze, hogy nem mondja meg, ha a barátjával van, hisz betegesen féltékeny vagy. És miért kéne beszámolnia arról, hogy kivel beszél? Plusz ilyenkor nem "tiszteletben tartja, hogy milyen vagy", és nem az a megoldás, hogy eltiltod a barátjától, hanem hogy dolgozol magadon, és bízol benne. Merthogy a bizalom egy kapcsolat alapja...
Nem korlátozhatod, hogy kivel van és kivel nem. Ha úgy érzed, hogy átlépnek egy bizonyos határt (pl túl sok fizikai érintés, vagy mittudomén), akkor megbeszéled vele, hogy ez neked kellemetlen, zavaró, és szépen, nyugodtan megbeszélitek a problémát. De nem tilthatsz meg neki semmit. Se ebben a témában, sem másban.
És hogy a kérdésre válaszoljak: Igen, hagyom.
17/L
Egyáltalán nem helyénvaló ahogy viselkedsz. Ha a barátnőd helyében lennék én már eltűntem volna az életedből. Miért ne lehetnének ellenkező nemű barátai? Nem helyes hogy így korlátozod... Nevetséges.
A kérdésedre a válasz: Igen. Még fiúkkal jártam akkor is hagytam nekik. Mostanában csak lányokkal voltam együtt de természetesen nekik is hagytam, hogy legyenek fiú barátaik. Értelmetlen lett volna ellenkezőleg cselekedni...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!