Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik! Hagynátok hogy a párotoknak ellenkező nemű barátai legyenek?
A saját nemeteket is mondjátok el kérlek.
Én fiú vagyok és a barátnőm tudja hogy nagyon féltékeny vagyok, ezért előttem "titokban" barátkozott egy fiúval de csak most mondta el, szerinte tényleg csak barátok. Összevesztünk
Én mindig ügyeltem arra hogy a barátnőmön kívül egy lány barátom se legyen.
Igazából én is azt vallom, hogy ellenkező neműek között nincs igazi barátság. Az egyik fél mindig akarni fog valamit egy idő után.
Nekem az is fura, amikor valaki azt mondja, de ő a legjobb barátom, igaz ő többet akar, de így is az. Ez már nem barátság.
Persze azt elismerem, hogy ritka esetek vannak, de azok tényleg ritkák, mint a fehér holló..
Én is jobban kijöttem a pasikkal, de érthető miért. Volt is egy nagyon jó barátom, ő mondjuk hiányzik is. De ő is többet érzett, mint kellett volna.
Egy alapvető haverság az sztem még működőképes, amikor néha-néha beszélgetnek. De ennyiben ki is merül.
21l
Azt hozzátenném, hogy olyan nincs, hogy megengeded neki. Ez csakis az ő döntése. A véleményedet elmondhatod, megkérheted. De nem tilthatod.
Ha tényleg szeret téged, nem fog erkölcstelen lenni.
Amint bele akarna pofázni, hogy kikkel barátkozhatok, már nem lenne a párom. A féltékenység jellemgyengeség, ha valami baja van magával, akkor menjen el pszichológushoz, és kezeltesse, ne engem idomítson az önképzavarához.
Ha kiderülne a barátnődről, hogy biszex, akkor meg senkivel se maradhatna egy légtérben rajtad kívül? xD Ez elég beteges hozzáállás.
Ez gyerekes dolog. Persze a szerelem megbolondítja az embert, de legyen már tartásod. Egy kapcsolat nem attól lesz tartós, hogy érzelmi zsarolással bezárod őt egy dobozba. Sőt, ez a legtöbb esetben kudarchoz vezet, mert a féltékenykedő fél jellemgyengesége feszkót szít, hiszti van, gyanakvás, sértődés, bosszúvágy stb. Kinek kell egy ilyen kapcsolat?!
Olyannak kell lenned, akihez ő is hűséges akar lenni, egy erős, elkötelezett, stabil társnak. És akkor tökmindegy, kikkel barátkozik.
Én 18 éves lány vagyok és 4 éve a legjobb barátom egy srác, és tényleg csak barátok vagyunk. Nekem alapvetően több fiú barátom van, mint lány.
De az exemnek is egy lány volt a legjobb barátja és tényleg csak barátok voltak ők is.
Szerintem nincs ezzel semmi gond, ha féltékeny vagy akk inkább bizalmi problémák vannak szerintem.
Igen ezt megértem én is de mondtam neki hogy semmi olyat nem csinálhat lánnyal sem a tudtom nélkül.
Viszont azt nem tudom elfogadni és nem akarom, hogy más fiúval legyen inkább szákítanék mert nem illünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!