Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire szívtelen a barátnőm anyukája?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért kérek segítséget, mert nem értem a barátnőm anyukáját. Állandóan elveszi a barátnőm telefonját, mondván, hogy szerinte rosszul tanul. Most készül tovább tanulni és a barátnőm vagy cukrász, vagy szakács szeretne lenni, tehát nem agysebész kíván lenni, tény, hogy az átlaga sem olyan erős, de mindig igyekszem neki segíteni, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle. Nekem fontos, hogy jó eredményei legyenek, de neki is van egy maximuma, amit ha megszakad se tud megugrani. Nagyjából 3,4-3,5 körül van az átlaga. A barátnőmmel múltkor tanultunk online angolul, mert ugye nem lakunk túl közel. Már sírva mondta, hogy nem érti az angolt, mert a tanár se magyarázza el a dolgokat. Érdekes, amikor együtt tanultunk simán megtudta oldani a feladatokat, mert elmagyaráztam neki, hogy az egyes nyelvtannál mi a különbség. Jó jegyet is kapott, az anyukájának ez mégsem volt elég. Pedig tényleg, ha tanulásról van szó, akkor nincs más téma, annak érdekében, hogy a tanulás becsülettel el legyen végezve, de ez mégsem jó és azzal bünteti, hogy napokig nem tudunk beszélni. Most sem tudtunk négy napig, ma írt a barátnőm, hogy az anyja megint el akarja venni a telefonját, mert hogy szerinte ez nem elég. Tegnap délután is négy nap kihagyás után 10 egész percet tudtunk telefonon beszélni, mert az anyja leszaladt a kis boltba, erre amikor hazajött az volt az első, hogy a háttérben hallom, hogy barátnőm apukájával kiabál, hogy miért nem tanul. Erre már elmondta, hogy tényleg tanult kikérdezte tőle az anyagot, de neki sem hisz. Mit tudok még tenni? És miért engem kell büntetni, amikor tényleg nem tehetek erről? Ha a barátnőm tanul vagy tanulni akar, soha nem írkálunk közben sőt a telefon sincs nála, így sokszor hála a remek iskoláknak is este 6-7 között tudunk beszélni vagy 6:30-7 közt este.2022. nov. 21. 16:04
11/15 A kérdező kommentje:
Egy pót telefonon már én is gondolkodtam. Pedig tényleg segítem, amiben tudom. Tudom, hogy ezt szeretné csinálni. Gép elé sem ülhet, de az anyja sem foglalkozik vele. Mondjuk vagdalózni könnyű, meg elvárni, csak azt nem tudom, hogyha az anyjának ennyire baj a tanulás, meg ennyire tortúrás, miért nem ül le ő vele. Én is tanulok, de segíteni próbálom, ha lehetőségem nyílik rá, sőt a barátnőm szokta is kérni, hogy nem tudom ezt meg ezt elmagyarázni könnyebben?
2022. nov. 21. 20:06
12/15 anonim válasza:
Vagy talán a barátnődnek a sarkára kéne állnia...
13/15 anonim válasza:
12, attól függ, lehet, hogy a lány 14 éves, lehet 18. "Tovább tanulni készül, szakács szeretne lenni"
Ami azt jelenti, hogy vagy most 8.-as vagy érettségi utánin akarja.
Ha csak 14 éves nem sokára megy azzal, hogy a sarkára áll.
Én az apukát sem nagyon értem, hogy miért nem áll ki a lánya mellett.
14/15 anonim válasza:
#13 Én egy érettségizőként értelmeztem a lányt, ezért írtam, amit írtam.
15/15 anonim válasza:
A drága mama láthatóan teljesen hülye. Fogalma sincs hogy hogyan kellene segítenie a lányának. Beszéljen a barátnőd az apukájával. Hátha tudnának ketten a kedves anyukán állítani
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!