Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználtam, és most vagdossa magát? Szívtelen vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap átmentem egy lányhoz,akivel ismerkedtem,és lefeküdtünk,utána pedig otthagytam,mondván: Ebből nem lesz semmi. Most pedig vagdossa magát. Szerintem összetört. De amit abban a pillanatban éreztem,az valami fergeteges volt.2018. dec. 23. 07:54
1/6 anonim válasza:
Szívtelen nem vagy, mert utólag megbántad. Gerinctelen már inkább, hogy kihasználtál egy eléggé instabil lelki állapotú lányt.
Azt viszont nem tudom hogyan tudnád ezt megoldani (már ha akarod).
2/6 anonim válasza:
Inkább csak bunkó vagy egy f@s_z de megbántad szóval nem vagy az. Ha szeretnél segíteni neki akkor szólj a szüleinek, lehet megromlik ezért az a már most rossz kapcsolat is de ha fontos az élete akkor szólsz.
3/6 anonim válasza:
Te hulladék vagy, ő meg agyatlan.
4/6 anonim válasza:
Tuti kamukérdés, ha nem akkor érezd magad a legalsóbb és leggerinctelenebb életformának.
5/6 anonim válasza:
Hát finoman szólva se volt szép húzás ez tőled. Miért jó kihasználni egy érzékeny embert?
Ha már kihasználod, akkor csinálhattad volna másképp is úgy hogy ne csalódjon ekkorát egyből...
6/6 anonim válasza:
A vagdosás ideg gyengeség vagy figyelem felkeltés, és ezzel akar magához "láncolni", mert ennyi esze van, de majd kinövi a tinihisztit. Viszont te is gondolkozz el és próbálj meg jobb ember lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!