Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kihasználtam, és most vagdossa...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználtam, és most vagdossa magát? Szívtelen vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap átmentem egy lányhoz,akivel ismerkedtem,és lefeküdtünk,utána pedig otthagytam,mondván: Ebből nem lesz semmi. Most pedig vagdossa magát. Szerintem összetört. De amit abban a pillanatban éreztem,az valami fergeteges volt.
2018. dec. 23. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Szívtelen nem vagy, mert utólag megbántad. Gerinctelen már inkább, hogy kihasználtál egy eléggé instabil lelki állapotú lányt.

Azt viszont nem tudom hogyan tudnád ezt megoldani (már ha akarod).

2018. dec. 23. 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Inkább csak bunkó vagy egy f@s_z de megbántad szóval nem vagy az. Ha szeretnél segíteni neki akkor szólj a szüleinek, lehet megromlik ezért az a már most rossz kapcsolat is de ha fontos az élete akkor szólsz.
2018. dec. 23. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Te hulladék vagy, ő meg agyatlan.
2018. dec. 23. 08:52
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
Tuti kamukérdés, ha nem akkor érezd magad a legalsóbb és leggerinctelenebb életformának.
2018. dec. 23. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát finoman szólva se volt szép húzás ez tőled. Miért jó kihasználni egy érzékeny embert?

Ha már kihasználod, akkor csinálhattad volna másképp is úgy hogy ne csalódjon ekkorát egyből...

2018. dec. 23. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
A vagdosás ideg gyengeség vagy figyelem felkeltés, és ezzel akar magához "láncolni", mert ennyi esze van, de majd kinövi a tinihisztit. Viszont te is gondolkozz el és próbálj meg jobb ember lenni.
2018. dec. 23. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!