Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még elfogadható/normális?
A barátommal még csak 2 hete vagyunk együtt, de mióta ,,hivatalosan'' is kapcsolatban vagyunk és nem csak ismerkedő fázisban, úgy érzem kevesebbet keres, ma például egész nap nem keresett engem, tegnap is csak este 11kor. Párok, nálatok szokott lenni ilyen? Eddig egy barátom volt, de vele sosem fordult ilyen a kapcsolatunk során hogy egész nap ne keressük egymást, ne beszéljünk, főleg így a legelején eléggé tanácstalan vagyok.. A beszélgetések is eléggé száraznak. Amúgy élőben mondhatni minden oké.
20/L 20/F
Nem mondhatom meg, hogy ez normális vagy sem, mert kapcsolat függő.
Három éve vagyunk együtt, minden nap, végig beszélünk (amikor éppen nem vagyunk együtt itthon).
Beszélj vele mindenképpen. :)
20/N
Nekem a tapasztalataim azt mondják ez nem jó. Pedsze lehet csak elfoglalt, vagy ő csak ilyen, ezért meg nem érdemes parázni. De ezt neked nem kell elfogadni ha nem esik jól.
Az a legtisztább ha beszélsz vele szerintem is. Mert lehet, hogy túl friss ez ahhoz hogy úgy érezze írnia kell, de ha ezt így megszokja akkor mindenki boldog lesz később csak éppen te nem. Meg hát ha 2 hete vagytok együtt tényleg ne legyen már ennyire érdektelen. Ha most nem teper kicsit később ugyan nem fog. Persze te ismered.
Szerintem az a nem normális ha folyamatosan beszéltek. Napomta azért én is felhívom a páromat, meg ha van valami témánk akkor eldumálunk egész nap is, de hogy ez legyen az elvárt az szerintem nagyon para.
Az már bajosabb, hogyha eddig folyamatosan keresett és mostmár nem. Ez szerintem azt jelenti hogy megnyugodott, hogy megszerzett téged és akkor már nem kell annyira teperni. Ezen is lehet változtatni, csak beszéld meg bele hogy ez így neked nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!