Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hol lehet kapni elfogadható...

Hol lehet kapni elfogadható áron normális minőségű 4 szeletes kenyérpirítót?

Figyelt kérdés

Az elektronikau áruházakban kapható kenyérpirítók 90%-ka 2 szeletes, a maradék meg bóvli fos, egy évet sem bírnak ki (tapasztalat). Reggelire 4 szeletet szoktam megenni, nem szeretem kettesével sütni, mert ilyenkor minden perc számít.

Nincs valakinek ötlete, hol találok normális darabot, ami meg tud sütni egyszere négy szelet kenyeret és lehetőleg nem százeres árkategória?

2022. máj. 31. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
2022. máj. 31. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
10%

Ezt annyira bírom: elfogadható áron normális minőség. Ilyen nincs! Van az olcsó kategória: silány minőség, de olcsó. És van a drága kategória: jobb minőség, hosszabb élettartam.

Gondolj bele, ha a BMW Suzuki áron adná az autóit. Vagy a Hiltonban is annyit kellene fizetni egy szobáért, mint egy autópálya melletti motelben.

2022. máj. 31. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Az alábbi lehetőségek vannak:

1. Veszel kettő gépet.

2. Amig az első kettő szeletet betolod a fejedbe, addig megpirol a másik kettő.

3. Normális leszel

2022. máj. 31. 12:08
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem értek egyet ezzel. Nekünk igaz,hogy 2 szeletes, de 4000Ft. volt, 5 éves és semmi baja. Anno nézegettem 6-7ért én is 4 szeletest, azok sem rosszabbak. Mondjuk nem tudom neked mi az elfogadható ár és mi az ami már drága, nekem ez még belefér.
2022. jún. 1. 06:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Eddig egy Koenic gyártmányú pirítót használtunk, teljesen korrekt, csak a műanyag füle letört, amivel le kell nyomni a kenyeret. Ez kb. 10-12 ezer Ft volt. Nyilván nem a 20 ezer számít drágának, de azért 100 ezret nem adnél egy ilyen szerkezetért.

Csak azért kérteztem, hátha valakinek van tuti tippje, ami bevált.

2022. jún. 3. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!