Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Helyhiány miatt ez normális...

Helyhiány miatt ez normális nem ciki elfogadható?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok meg nem költöztem el otthonrol viszont most el kell koltoznunk egy kisebb lakasba ahol mivel nincs hely anyámmal kell aludnom amivel nekem nincs problémám de szerintetek ez mennyire gaz vagy ilyesmi?

Egyébként tervezek elköltözni csak meg nem adta úgy az elet

2022. jún. 12. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki inkább kényelmetlen.

Folyamatosan együtt lenni valakinek, okozhat problémát, ez mondjuk rajtatok múlik. Illetve az sem mindegy mennyi ideig.

Mivel együtt alszotok, így gondolom napközben sem tudtok külön lennei, nincsk külön szoba. Munka/suli után meg van olyan, hogy inkább egyedül lennél, lenne anyukád; ilyen szempontból nehéz.

Lényeg nem ciki, nem gáz, de nem ideális.

2022. jún. 12. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Nincs ebben semmi ciki.

Inkább az lenne hülyeség, ha egy költözésnél egy 21 éves gyerekkel még úgy számolnának, hogy időtlen időkig ott fog lakni és külön szoba kell neki.

2022. jún. 12. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kinek mi köze hozzá? Senki sem fogja nézegetni kivel alszol.
2022. jún. 12. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek semmi köze hozzá, de én belebolondulnék, ha nem lenne egy 4 m2-nyi lyukam legalább, ahová elvonulhatok.
2022. jún. 13. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!