Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok boldog a barátom mellett, mit tegyek?
Ahogy elkezdődött az egyetem, megismertem egy srácot a szakomról, akibe beleszerettem. Tipikus jófiú,udvarias, figyelmes, gondoskodó volt velem, így össze is jöttünk hamar. A barátnőim is hülledeztek hogy mennyire kiszolgál engem mindenben. Azonban arra jöttem rá a kapcsolat alatt, hogy nem vagyok valami boldog vele. Hihetetlenül jólelkű, kedves, aranyos, de például nem beszélünk hosszan éjjelente, (ami eddig mindig jelen volt ha valakibe szerelmes voltam) nem tartom túl romantikusnak sem ahogy társalgunk egymással, inkább laposnak meg basicnek a beszélgetéseinket, úgy érzem keveset dícsér meg.. De ugyanakkor úrinőként kezel amit imádok benne, számomra nagyon fontos ez hogy egy férfi igazán udvarias legyen velem és benne ezt megtaláltam. Mindig megajándékoz valamivel vagy vesz valamit nekem ,elvisz randizni, sosem engedi hogy én fizessek, vigyáz is rám.. Ellenben én akkor érezném jól magam ha sokat dícsérne és nagyon sokat kommunikálnánk hosszan és mélyen egymással. Ebben nem igazán részesülök, már szóvá is tettem hogy alig dícsér meg, s az volt a reakció hogy dehát persze hogy én vagyok a legszebb meg ez egyértelmű,miért kellene mondja? Tudom hogy ő szeret és csakis engem, (én vagyok az első barátnője,s nem is az a szoknyapecér) de mégis olyan szárazak a beszélgetések, mintha a valódi kapcsolat előtt picit jobb lett volna köztünk a dolog. Nem tudom mit tehetnék, alapból annyira csodás embernek tartom, élőben persze mondogatja hogy szeret. Nekem az a vágyam hogy a párommal mindent megbeszéljünk, fent maradjunk éjjel is egymás miatt és úgy igazán ,,megőrüljünk'' a másikért, folyton egymásra gondoljunk, úgymond pezsegjen a kapcsolat. Talán túl nagy az elvárásom és elégedjek meg ezzel? Lehet neki ez a stílusa, így tud szeretni, én viszont másra vágyom? Esetleg nem illünk össze? Nagyon nem akarom megbántani semmivel, a legjobbat akarom neki.
Sajnálom ha kusza lett a gondolatmenetem.
19/L 19/F
A te szeretetnyelved a minőségi idő ezek alapján amit írsz 💯
Lehet bármilyen jó ember, jó szerető, szerethet magához képest minden erejével úgy ahogy soha senki mást, de ha nem tud ezzel se boldoggá tenni neked ezt nem kell elfogadni. Sajnálatos dolog, ez biztos. De ha nem tölt veled úgy időt ahogy kéne, ahogy az téged boldoggá tesz, akkor úgyse fog működni és lehet ezt már ő is érzi.
Mondom ezt úgy, hogy az én szeretetnyelvem is a minőségi idő és átérzem ezt a helyzetet mert voltam így. Ugyan így..
Szerintem megér ez egy jó beszélgetést😛 Az igazság az, hogy keríthetne időt és akaratot erre, ha szeret és tudja ezzel tehet boldoggá, ha mondtad is neki, akkor meg pláne. Ha nem megy neki, engedd el a kezét.
21/l
Az én barátom is szűkszavú, de igazság szerint én is :D. Az nem hiányzott sose, hogy dicsérjen (azt kifejezetten nem szeretem), de a kapcsolatunk első évében volt egy hasonló gondunk a kommunikációban. Arra lettem figyelmes, hogy csak csendben megkajálunk egymás mellett, vagy csendben kockulunk, olvasunk stb, de pont azok a komoly viták mindenféle random témákról, amiket nagyon szeretek vele, egyre ritkábbak lettek. Szűkszavú emberként tudom, hogy nem mindig vágyik rá az ember, szóval nem is non-stop csevejt várok, de minden kapcsolat alapja azért mégis valamiféle kommunikáció. És a párommal csendes emberként is igenis vágyok rá.
Próbáltam egy ideig beszélgetést kezdeményezni, pl vacsi közben, hogy aztán ebből kipattanjon valami érdekes, de nem vette a lapot, szóval leültem vele egyik napon egy komoly beszélgetésre, és mondtam, hogy nekem ez így nem fekszik (egyéb téren egyébként nem volt probléma, a ragaszkodását kifejezte, mindig meglepett valamivel, kedveskedett stb).
Kiderült, hogy csak szimplán a stressz miatt nem volt egy jó időszaka (szakdogaleadás stb), de abszolút kész volt változtatni, szóval most már ő is kezdeményez beszélgetést, és minden happy.
Szerintem érdemes lenne konkrétan megmondanod neki, mik az igényeid egy kapcsolatban. Illetve nyilván őt is kérdezd meg, mire vágyik. Ha tudtok találni kompromisszumot, ami mindkettőtöknek megfelel, akkor szuper, ha nem, akkor érdemes lehet szakítani.
Nem lesz téma? Lol. Hány éves vagy, 15?
Egy intellektuálisan kielegito kapcsolatban nincs olyan, hogy nincs téma. Covid alatt 2 evet eltem egyutt a baratnommel, es minden nap órákat toltottunk egyutt chillelve és beszélgetve.
Neked hány kapcsolatod volt előtte?
Ott jobban érezted magad?
Beszéld meg vele, hogy Te óhajtod az őszinte beszélgetéseket, tapasztalatlan ezért örül van valakije.
Szerintem írj neki te is. Mármint szerintem ne csak ő kezdeményezzen beszélgetést (a neten), ne csak ő keressen, hanem te is keresd. (Legalábbis nekem így jött le, hogy tőle várod, hogy keressen) Lehet ő is azt várja, hogy te keresd. Azért mert fiú az nem azt jelenti, hogy mindig neki kéne rád írnia meg ilyenek, ő is biztos örülne, ha te keresnéd. Lehet épp ezért nem kersett, mert téged várt, hogy ráírj.
Illetve szerintem is ülj le vele megbeszélni a dolgokat! Hátha fog vátloztatni valamelyest ezen a dolgon, DE neked is el kell fogadnod, hogy ő egy ilyen ember!
Remélem tudtok megoldást találni erre és idővel jobb lesz a helyzet köztetek! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!