Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas vagyok a barátomhoz /a barátom mellett?
Sziasztok!
Valamiről szeretném megkérdezni a véleményeteket.:)
A barátom 172cm és én 158cm vagyok.Ma volt egy fura kijelentése, amit nem tudok az eszemből kiverni.Azt mondta,idézem “jó köztünk a magassági különbség,viszont megjobb lenne ha alacsonyabb lennel.Edeske lenne…”lehet túl reagálom de nekem ez valamiert annyira rosszul esett.Túl magas lennék neki?Jobban szeretné ha alacsonyabb lennék?
Tőle hiába kérdezem,azt mondaná amit hallani akarok.Megpróbálta kimagyarázni ,de akkor csak megjobban bele ment abba amit mondott és méginkább a tudatomra adta azt,hogy én igen is magas vagyok hozzá és szeretné, hogyha alacsonyabb lennék .
Ti mit gondoltok ha a baratom magasságát es az en magasságomat összehasonlítsatok?Magas vagyok hozza?
Köszi előre is! :))
Egyáltalán nem vagy magas hozzá. Még ha magassarkút húzol, akkor is ő lesz a magasabb.
Szimplán nincs megelégedve a saját magasságával és rád vetíti ki (szerintem). Ne vedd magadra az ilyet.
Én a helyedben inkább elviccelném azzal, hogy akkor itt az ideje, hogy vastagabb talpú cipőkben járjon, mert összemenni Te nem tudsz.
Egyik a srácot szidja a válaszokban, másik mindkettőt... Nincs veletek semmi baj...
Akkor sem ha több lenne a különbség, akkor sem ha kevesebb. Akkor sem hogyha fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!