Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas vagyok a barátomhoz /a barátom mellett?
Sziasztok!
Valamiről szeretném megkérdezni a véleményeteket.:)
A barátom 172cm és én 158cm vagyok.Ma volt egy fura kijelentése, amit nem tudok az eszemből kiverni.Azt mondta,idézem “jó köztünk a magassági különbség,viszont megjobb lenne ha alacsonyabb lennel.Edeske lenne…”lehet túl reagálom de nekem ez valamiert annyira rosszul esett.Túl magas lennék neki?Jobban szeretné ha alacsonyabb lennék?
Tőle hiába kérdezem,azt mondaná amit hallani akarok.Megpróbálta kimagyarázni ,de akkor csak megjobban bele ment abba amit mondott és méginkább a tudatomra adta azt,hogy én igen is magas vagyok hozzá és szeretné, hogyha alacsonyabb lennék .
Ti mit gondoltok ha a baratom magasságát es az en magasságomat összehasonlítsatok?Magas vagyok hozza?
Köszi előre is! :))
175 cm-es hobbit vagyok, a legalacsonyabb lány, akit ismerek, kb. 160-165 cm körüli lehet... és ő ráadásul idősebb is nálam 5-6 évvel.
A velem egykorú lányok mind egymagasak velem, vagy magasabbak.
(Hogy miért van így, ezt nem tudom. Nagyapám, apám korában még teljesen átlagosnak számított ez a testmagasság a férfiaknál.)
Nem vagy túl magas, nyugi :D
Szerintem magasságban így pont összeilletek, inkább a barátodnak van valamilyen komplexusa.
Persze, engem is zavar valamilyen szinten, hogy alacsony maradtam, de hogy a páromon vezessem le, hát...
21F
12#
Én is ezen vagyok meglepődve... Nagyon megnőtt a női átlagmagasság... Úgy mondom hogy magasabb vagyok nálad.
Hát ja, kicsit gáz, hogy a 175 cm már alacsonynak számít, de ez van.
Csak néha gondolkodóba esem, hogyha 20-25 év alatt konkrétan 15 cm-t nőtt a fiatalok átlagmagassága, akkor vajon milyen magas lesz a következő generáció? :D
Mert mint írtam, 20-25 éve azért annyira nem számított alacsonynak egy 170-180 cm közötti férfi.
158 cm az minden, csak nem magas. Átlag női magasság alatti vagy, bár egyébként hasonló mértékben, mint amennyire ő van átlag alatt a férfihoz viszonyítva.
Szerintem csak irigy, hogy ő nem nőtt elég nagyra ahhoz, hogy 25-30 centikkel alacsonyabb lányokat tudjon felszedni, mint a 175-180 felettiek. Hát ez van, erről nem te tehetsz. Fogadja el, hogy ha neki ez a felállás tetszik, akkor szó szerint törpenövésű nőkkel kell ismerkednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!