Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miben aludjak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miben aludjak a barátom mellett?

Figyelt kérdés

Vasárnap itt alszik a barátom először (ő az első barátom) és nem tudom mit vegyek fel. Nem akarok nagyon kiöltözni, mert a szüleim itthon lesznek. Barátnőm azt mondta hogy bugyiba és pólóba aludjak mint ahogy szoktam. Az a baj, hogy kicsi a mellem és szégyenlem.

17l

2019. nov. 16. 02:49
 1/6 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
84%
Ne aggódj, bármiben lehetsz, a barátod biztos odavan érted :)
2019. nov. 16. 04:30
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy te jól érzed magad. Ha bugyiban és pólóban szoktál akkkr bátran aludj abban. A barátod pedig nem a melleidért van veled, hanem azért mert úgy fogadott el ahogy vagy 😊 felesleges szégyellned bármidet is.
2019. nov. 16. 06:09
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ha szexelni is akarsz és nem csak aludni vegyél fel egy szexi fehérnemű szettet mikor ő fürdik te meg már a szobába vagy :) de a bugyi póló is hatásos :)
2019. nov. 16. 06:24
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Ne szégyeldd,mert ő barátod. Nem fog elhagyni mert kicsik a melleid. De ha még is elhagyna ezért,akkor jobb is,mert az ilyen nem szeret.
2019. nov. 16. 06:35
 5/6 anonim válasza:
86%
Ezt sosem ertettem. Mibol gondolod hogy neki nem tetszik a kicsi mell? Van akinek az tetszik. Azért van veled mert tetszel neki és ennyi. Téged érdekel hogy mondjuk neki 45os lába van? Ez csak példa. Lehet ő még ezen a bugyutaságon pörög. Hogy vajon tetszik e neked nagy labbal is? Neked meg fel sem merül ilyen még a gondolatodban sem. Foglalkozz jó dolgokkal. Mindenki úgy szép, ahogy teremtettek.
2019. nov. 16. 07:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátod igazi pasiból van, akkor felmérte már ő a terepet hidd el, és ha nem is látott még meztelenül, akkor is pontosan tudja mire számíthat. Ha nem tetszene neki a kicsi mell, hidd el hogy nem lenne ott. Tehát a világon semmi okod ezen stresszelni, tényleg az égvilágon semmi.
2019. nov. 16. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!