Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan nem szeretné a barátom, hogy baratnőmmel beüljünk egy bor mellett beszélgetni valahova?
19 éves vagyok. Egyik barátnőmmel megbeszéltük, hogy találkozunk, és beülünk valahova kicsit borozni.
Nem vagyunk nagy bulizósak, nem szoktunk lerészegedni, sem az éjszakába járni. Arra gondoltunk 5-6 óra körül találkoznánk, nem is maradnánk hajnalig.
Most barátom tudtomra adta, hogy ezt nem szeretné. Hogy én egy sörözőbe vagy borozóba beüljek.
Tényleg nem illik? Igaza van?
Jajj, aztán megmondja, milyen ruhában mehetsz az utcára, kivel, mikor találkozhatsz, hova mehetsz, stb...
Persze, ez egy sarkított nézet, de kb itt kezdődik ez is. Én világéletembe azzal mentem el bárhová, akivel akartam, legyen ez lány, vagy fiú barát és soha nem hagytam, hogy ebbe bárki is belekössön.
Ha úgy gondolja, nem tudok vigyázni magamra, így járt, nem lehet mindig a seggembe, hogy megvédjen, nem is az a dolga.
Ha úgy gondolja, összeszedek mellette egy másik faszit, akkor meg megmutatom hol az ajtó, mert ha nem bízik bennem, akkor nem is szeretném az időmet pazarolni :D
És persze, ez nem ilyen egyszerű, de talán könnyebb, mint megvárni, míg nem lehet mellette megmaradni :D
Alapvetően nem jogos.
Kérdezd meg, hogy miért, ha félt, mert elveszíthet, akkor mondd meg neki nincs rá oka, nyugodjon meg, ha nem érti, akkor igen komoly baj van a kapcsolatotokkal. Viszont, ha azért, mert fizikailag félt, akkor mondd neki, hogy mikor végeznétek, előtte kicsivel szólsz neki, és érted mehet, hogy haza kísérjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!