Van-e kedve valakinek az alábbi kritériumok mellett beszélgetni? 24/N
Szeretném leírni, hogy miért is vágyom erre.
Sokat dolgozom, mellette tanulok, építem a jövőmet. Viszont mindemellett valamilyen szinten hiányzik a férfi társaság, az ismerkedés, flörtölés időszaka. Viszont mindezt anonimként, képek, teljes név és minden nélkül. Szerintem nagyon szuper a tudatlanság, és mégis a teljes bizalom érzése, illetve a kíváncsiságé.
Imadok új helyeket felfedezni, egyedül lenni, barátokkal lenni, sorozatokat nézni… stb.
Ha gondolod és van ehhez kedved, akkor várom a leveled :)
Nem tudom, hogy van-e értelme, majd kiderül :)
Nem volt még semmi erre irányuló kérdésem :)
miért is ne, persze csak ha van discordod
F/28
Kedves kérdező!
Néhány dolgot leírtál magadról, de felvet bennem pár kérdést.
Ennek a levelezésének mi a célja? Csak a levelezés ami egyszer csak megszűnik, mert egyikünk talál valakit vagy ha jól alakul akkor (pl.:1 vagy 6,…hónap után) személyes találkozó.
Feltételezem nincs párod, ha ez így van szerinted miért? Mi az a rossz tulajdonság ami miatt az emberek nem mennek oda hozzád (senki sem tökéletes)? Mit válaszolnál egy olyan kérdésre hogy ezt a hibádat mivel ‘kompenzálod’ a jó tulajdonságaidból, ha valaki a hibáit ellenére megismerne.
Utolsó de szintén egy fontos kérdés ha a találkozás összejönne valakivel és tegyük fel messze laktok egymástól, mi lenne a megoldás? Menjen oda majd haza, az adott ismeretség után már maradhat nálad 1 éjszakát vagy félúton találkoznál vele (fordítva ha te mennél az ő városába)… Mi lenne a ‘tökéletes’ nap egy ilyen találkozón, milyen programot ajánlanál?
Kicsit hosszú, de remélem válaszolsz (akár privátban is).
26f
Ha csak beszélgetni, mert kapcsolatot nem szeretnék...de amúgy szívessen!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!