Milyen autót ajánlanátok az alábbi kritériumok mellett?
Az első autóm egy BMW E39 520i volt, rengeteg pénzt költöttem rá, és annak ellenére,hogy a márkán belül is lenézett a motor a teljesítménye miatt én imádtam.
Egy teljesen üzembiztos, és hibátlan autó volt míg nem egy gyökér 1 hónapja GTK-ra tette.
A piaci értékét az állapotát figyelembevéve 1.5 millió forint körül állítottam volna meg, ha el kell adnom valahogy így hirdettem volna. (inkább 1.3-1.4)
A biztosító fizetett 900 ezret, amivel sokak szerint még jól is jártam.
Kicsit fáj a szívem így az egész miatt, de főleg a kocsit sajnálom.
Egy "igénytelen" egyszerű autót szeretnék, amit viszonylag olcsó fenntartani.
Mindegy,hogy dízel vagy benzin, bár jobban hajlok a benzinre, de megbízható és bevált dízelek is érdekelnek.
Összesen 1 milliót szánok rá mindennel együtt, ergo magára az autóra 400-600 ezrem lenne.
Tudom,hogy ez kevés, de dühös vagyok, és nem fogok még egy autót széppé tenni,hogy más tönkretegye.
Eszköznek kell, nem szeretgetni.
Eleve csak napi 10-20 km-t járkálok vele, havi egyszer egy hosszabb út ami 200 km, de ennyi.
Apukám 15 éve autószerelő volt, így a 2004-2005 előtti modelleket ismeri, azt mondta,hogy azoknak még nekiáll, az újabbaknak nem szívesen.
4-5 ajtós, kombi vagy szedán kellene, de igazából ez utóbbi nem fontos, azt előrébb tartom,hogy 4 ajtó legyen rajta.
Ismerem a hahut, le tudom szűkíteni a kritériumok szerint, nem ez a kérdés.
A típusokat márkákat nem ismerem, hogy mivel járhatok jól.
Gondolom G Astra, B Vectra, talán F Astrát is megnéznék.
Octavia,Fabia, akár Honda Accord, semmi sincs ellenemre, az a lényeg,hogy ne egy problémás típus legyen.(A BMW-t pl problémásnak tartom, sok bajom volt vele - igaz lerúgva vettem meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!