Milyen laptopot ajanlanatok ilyen feltételek mellett?
lehetoleg max 200 ezer forint hosszutávra irodai és akár játékra is
képernyo 15,6 proci lehetoleg core i5
en ezt a tipust néztem ki
sokan panaszkodnak az akksira
ha esetleg ajanlanatok mást vagy érveket ellenérveket szivesen vennem.
a fent emlitett két laptop csk a vga ban különbozik egymástol? megéri az a plusz 20 ezret?
illetve
itt a képeket megnézve a billentyuzet angol ám a leirásban a bill nyelve magyar akkor most a gépen lesznek ékezetes karakterek vagy sem?
az hogy nem GT540M van benne, nem sokat nyom a latba, ugyanis egy kicsit feltolod az órajelet és semmi baja nem lesz... olyasmi különbség van, mint a 9800GTS/GS -nél.
Nyugodtan elég a 4GB ram, nekem is annyi van az irodai gépben és az átlagos irodai programok nem használnak 1GBnél többet. Windows esetén a win7 is alapból megeszik ennyit, tehát a kettő kombinációja esetén a 2 kevés lenne, de a 8 az felesleges pénzkidobás.
Az "akár játék" ha valami 2 évnél frissebb, komolyabb cuccot takar akkor viszont el lehet a 8GBn gondolkodni, bár laptopot én nem használnék játékra akkor sem.
A billentyűzet magyar lesz, a képeket csak a hivatalos oldalról szokták leyúlni, azért nem magyar:D
A RAM nem nagyon számít, a 4GB legyen meg... Én most tettem az én laptopomba +4 et, de ha egyszerre csak egy játékkal játszol, vagy egy dolgot futtatsz, elég a BF3nak is 4 giga...
A videókártyáknál én ragaszkodnék vagy az 540m hez, vagy egy AMD 6650M-hez, ezek vannak egy teljesítményben... Tehát ez: [link]
teljesen jó laptop, habár nem egy Ár/Érték bajnok...
De itt van egy rahedli link addigis: [link]
Tessék :D Ezek mind jók játékra...
Amire figyelj:
- az op.rendszer 64 bites lenyen
- A videókártya! ilyen árban az AMD 6650M és a GeForce 540M a nyerő, értelemszerűen a 2gigás erősebb :D Valamint ha AMD-ről van szó, a llano-khoz van integrál videókari is, és a kettő CrossFire módban nagyon erős tud lenni!
- RAM: inkább a 6 vagy a 8 e nyerő, főleg hosszabb távra...
- processzor: hát igazából ezekre a karikra elég pl egy i3 370m is... vagy a phenomII X4 N970... a Llano-kkal vigyázni kell, mert többenk nagyon alacsony az órajele... De mint mondtam, ez nem nagyon számít, ilyen laptopokba nem tesznek már gyengét :D
Ezek a gépek simán viszik a brutál játékokat is (BF3, Crysis2...) HD-n, közepes vagy high beállítások mellet... Mellesleg nekem is a legelsőnek linkel PackarBellem van, és visz minden simán...
Ó, és majdnem mind 200 alatt van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!