Milyen porszívót ajánlanátok ottonra az alábbi feltételek mellett?
Az alábbi fontos kritériumoknak kellene megfelelnie:
- 15-50e ft között, az olcsókban nem bízok, sokat kipróbáltam már
- viszonylag halk legyen, ha az 5. emeleten porszivozok, ne hallják az elsőn is.
- a szeméttárolója lehet vizes is, egy a lényeg, hogy könnyen üríthető legyen, ne kelljen ezért darabjaira szedni, anyagból készült porzsák kizárt.
- szeretem cibálni a csövet, a hagyományos gégecső egy idő mulva elszakad, ha lehet, legyen ellenálló.
- hosszú legyen a zsinórja, legalább 10m, a mostanimnak 5 méter, állandóan ki-be kell dugdosni, mert nem ér el sehová.
Tudom rengeteg ilyen porszívó létezik, de ezeknek a hibáit ugye nem sorolja fel az áruház, ezért kérlek titeket, hogy tapasztalat alapján ajánljatok, ki mennyire van megelégedve a sajátjával, illetve mióta használja. Köszönöm.
A porzsákos dolgot nem teljesen értem...
Electrolux Ultrasilencer-em van (ZUS 3922)
9m vezeték, kategóriája legcsendesebbje (62 db, alig hangosabb a beszédnél, de tényleg), jól szív, 3x-os szűrőrendszer, papír és textil eldobható zsák is vehető hozzá (kb. 3-400 ft/db), 1 fedelet kell nyitni a cseréhez.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, megéri a pénzét.
Köszi. Megnézem.
A porzsák fajtáknál van olyan, ami ruha porzsák, csak úgy lehet üríteni, ha kirázod a szemetesbe. Na az halál helyett van.
nekem tartályos samsungom van, szinte naponta használom. 1600Wos, már lassan 3 éve kifogástalanul működik. anno 20e ft volt, de sztem nagyon megérte az árát. üríteni nagyon egyszerű, a szivacs filtert simán ki lehet mosni gépben is.
nem vészesen zajos, ez persze függ attól, h milyen erősségűre állítod a szívást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!