Milyen porszívót ajánlanátok ottonra az alábbi feltételek mellett?
Az alábbi fontos kritériumoknak kellene megfelelnie:
- 15-50e ft között, az olcsókban nem bízok, sokat kipróbáltam már
- viszonylag halk legyen, ha az 5. emeleten porszivozok, ne hallják az elsőn is.
- a szeméttárolója lehet vizes is, egy a lényeg, hogy könnyen üríthető legyen, ne kelljen ezért darabjaira szedni, anyagból készült porzsák kizárt.
- szeretem cibálni a csövet, a hagyományos gégecső egy idő mulva elszakad, ha lehet, legyen ellenálló.
- hosszú legyen a zsinórja, legalább 10m, a mostanimnak 5 méter, állandóan ki-be kell dugdosni, mert nem ér el sehová.
Tudom rengeteg ilyen porszívó létezik, de ezeknek a hibáit ugye nem sorolja fel az áruház, ezért kérlek titeket, hogy tapasztalat alapján ajánljatok, ki mennyire van megelégedve a sajátjával, illetve mióta használja. Köszönöm.
Kedves kérdező!
Ezt ajánlotta az első kommentelő is.
- Gyerek ha alszik, akkor is tudunk vele porszívózni.
- a textil porzsák NEM az a régi fajta, kirázós, ahogy írtátok, hanem szintén cserélhető, csupán jobban megszűri a port, mint a papír
- ereje állítható, én nagyon szeretem ezért, mert a konyhai követ is porszívózom, oda felesleges akkora erő
Csak dicsérni tudom ezt a fajtát!
Vegyél Lux-ot,az összes kritériumnak megfelel,kivétel az ár.
Én a vaterán vettem szerencsére nagyon olcsón.
Ha ki tudod fogni lesz egy jó géped.
Ezt a másik szobában sem fogják hallani.
Nos, hosszas tanakodás után megvettem a Dirt Devil m5050 típusú gépet, nagyon boldog vagyok vele, öröm vele takarítani. Csak ajánlani tudom.
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!