Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Takarítógépet akarok venni,...

Takarítógépet akarok venni, milyet ajánlanátok?

Figyelt kérdés
karcherre gondoltam de ha van valami tuti ötletetek akkor azt is szívesen veszem
2011. dec. 10. 07:51
 1/6 anonim válasza:

egy szép barna hosszúhajú bögyös 35 éves nőt kell keress

mindenhez ért

2011. dec. 10. 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem DeLonghi Drop & Clean (1300w) típusú van pár éve vettem.Nagyon jó szerintem,bár én külön porszívózni nem szoktam,csak,mint szőnyegtisztító használom.

Tegnap például dél körül szőnyeg tisztítóztam és estére bőven megszáradt a szőnyeg.Szépen takarít és könnyű vele dolgozni.

Előtte Elekrolux volt,de az leégett,kb 10 évet bírt hetente használtam azt is.

2011. dec. 10. 11:19
 3/6 A kérdező kommentje:

első köszi, de magam is ilyen vagyok leszámítva hogy 28 éves

második köszönöm a hasznos hozzászólást

2011. dec. 10. 13:09
 4/6 gomzoli ***** válasza:
Nekünk Karcher van, 4 éve, nagyon elégedettek vagyunk vele. Brutálisan erős, nem olyan hangos, és igen látványos eredményekre képes. Az ember elsápad, mikor meglátja a kiöntött mosóvizet... Cimborámnak szintén DeLonghi van, (akárcsak az előző hozzászólónak), ő is nagyon elégedett. A Karcher sajnos elég drága, és ha külön akarsz tartozékot venni hozzá, azok is arany áron vannak.
2011. dec. 10. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ETA van,és tökéletes.
2011. dec. 10. 18:21
 6/6 anonim válasza:
Nekem Thomas van, meg vagyok vele elégedve, igaz, hogy ritkán használom. Öt év garanciát adtak mellé, még nem volt rá szükségem.
2011. dec. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!