Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk így, hogy tudjuk, hogy rokonok vagyunk?
Fél éve vagyunk együtt. Az elején mindketten azt gondoltuk, hogy ez csak egy futó kapcsolat lesz. Aztán pár hónapja komolyabbra fordultak a dolgok, de még nem mertem bemutatni a szüleimnek, mivel az előző kapcsolatom nem sült el túl jól. De a párom két héttel ezelőtt úgy döntött, hogy ő bemutat a szüleinek. Izgultam, hiszen nagyon szeretem ezt a fiút, és féltem, hogy a szülei nem fognak kedvelni.
Együtt vacsoráztunk a szüleivel, és ők végig nagyon kedvesek voltak, és úgy tűnt, hogy eléggé megkedveltek. De a vége felé az anyukája el kezdett furcsán méregetni, és meg is jegyezte, hogy hasonlítok az egyik rokonára. Mi nem foglalkoztunk ezzel, de ő jobban utánanézett a dolognak. Pár napja viszont felhívott a párom, és közölte, hogy az anyja nem tévedett, mikor azt gondolta, hasonlítok valakire. Mint kiderült, az ő anyukája és az enyém unokatestvérek.
Azóta nem beszéltünk. A szüleink nyilván ellenzik a kapcsolatot, de mit tegyek, ha szeretem? Nagyon-nagyon szeretem, és ő is engem. És bár teljesen kiakaszt ez az egész, és undorodom a helyzettől, még mindig így érzek. Mit lehet ilyenkor tenni?
Masodunokatesveri szal, ez mar nem szamit kozvetlen rokonsagnak.
Ezert en nem szakitanek
A 15-os vagy a 16-os és a 18-as valószínűleg ugyanaz a személy 20-as!
Nem is értem miért írtál nekem vagy hogy miért 'durvult' el a helyzet csak az miatt hogy más a vilagnezetunk...
Amúgy meg nem az a lényeg hogy egy személy vagy több személy írt nekem hanem hogy figyelembe se vetted/vettetek azt a sztorit amit megosztottam.
Ráadásul eléggé lekezelo módon írt nekem valaki csak azért mert ütközik a véleményünk. Miközben nem is rólunk van szó...
Ehhez nem is tudok mit hozzaszolni, maximum annyit hogy nevetséges az egész szituáció. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!