Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk így, hogy tudjuk, hogy rokonok vagyunk?
Fél éve vagyunk együtt. Az elején mindketten azt gondoltuk, hogy ez csak egy futó kapcsolat lesz. Aztán pár hónapja komolyabbra fordultak a dolgok, de még nem mertem bemutatni a szüleimnek, mivel az előző kapcsolatom nem sült el túl jól. De a párom két héttel ezelőtt úgy döntött, hogy ő bemutat a szüleinek. Izgultam, hiszen nagyon szeretem ezt a fiút, és féltem, hogy a szülei nem fognak kedvelni.
Együtt vacsoráztunk a szüleivel, és ők végig nagyon kedvesek voltak, és úgy tűnt, hogy eléggé megkedveltek. De a vége felé az anyukája el kezdett furcsán méregetni, és meg is jegyezte, hogy hasonlítok az egyik rokonára. Mi nem foglalkoztunk ezzel, de ő jobban utánanézett a dolognak. Pár napja viszont felhívott a párom, és közölte, hogy az anyja nem tévedett, mikor azt gondolta, hasonlítok valakire. Mint kiderült, az ő anyukája és az enyém unokatestvérek.
Azóta nem beszéltünk. A szüleink nyilván ellenzik a kapcsolatot, de mit tegyek, ha szeretem? Nagyon-nagyon szeretem, és ő is engem. És bár teljesen kiakaszt ez az egész, és undorodom a helyzettől, még mindig így érzek. Mit lehet ilyenkor tenni?
Fuhh, b@sszus, nem egyszerű helyzet...
"undorodom a helyzettől": Talán az lenne a legjobb megoldás, ha közeli barátokként tudnátok folytatni sértődés nélkül, bár tudom, hogy ez nem ilyen könnyű, és főleg h mindkettőtök elengedje.
Kitartást!
Szerintem felvállalható. Én nem szakítanék emiatt.
Nem szerencsés eset ez biztos de a szerelemmel szembemenni nem érdemes.
Remélem nem roppant meg emiatt a kapcsolatotok, és az idő dönt.
Nem tudom miről beszélnek az emberek, de ha tetszik ha nem vérszerinti masodunokatestverek vagytok.
Ha teherbe essel tőle a gyerekeid több mint valószínű valamilyen betegséggel szuletnének.
Ez nem vicc, azt akarod hogy egész életedben a beteg gyereked kelljen ápolni???
Látni szenvedni stb????
Nekem van egy ismerősöm, aki a masoduncsitesojaval élt évekig és igen a lány betegen született, majd szegény 20 évesen meg is halt :(
Ne felejtsd el a verszerinti gyerek 7 ágra visszamenőleg születhet betegen!
Úgyhogy az én tapasztalatom alapján azt tudom mondani hogy minél előbb szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot, mert jó jövő áll előttetek se így se úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!